resimde gördüğünüz gibi hata alıyorum lütfen çözümü varsa yardım edin
windows 7 tanımlanamayan ağ
Ethernet kartının driverını yükle...
öncelikle oradaki yerel ağ bağlantısı yazandan birine tıkla sonra çıkan sayfada devre dışı bırak de daha sonra üstteki kırmızı x işaretine tıkla tekrar ağ kurulacaktır ve internete bağlanır. Bende böyle oluyor.
öncelikle oradaki yerel ağ bağlantısı yazandan birine tıkla sonra çıkan sayfada devre dışı bırak de daha sonra üstteki kırmızı x işaretine tıkla tekrar ağ kurulacaktır ve internete bağlanır. Bende böyle oluyor.senin ddedğini yapmak istemiyorum otomatik bağlansın ya çözümü yok mu bunu ayrıca driverla yüklü yüklü olmasa nete nasıl giricem
444 0 375 i aradım bana kendi verdikleri modemin programını kaldırmamı söyledi kaldırdım ve 192.168.1.1 den bir ayar yaptık beraber filan sonuç hiçbirşey değişmedi. Zaten bir sorun için arıyorum biri farklı biri farklı birşey söylüyor. Bende modemi değiştirmeyi bile düşünüyorum.
ya bu sorun çok kişide var bendede devredışı bırakıp etkinleştirince internete giriyor .kablosuz girincede sorun olmuyor ethernette sorun var sadece.win xp de yoktu böle sorunum ...
bu sorun iyice sıktı beni , sınırsız netim var adam gibi kullanamıyorum valla verdiği paraya acıyorum.
xp geçicem olmadı bu ne böyle?
Arkadas sana bir tavsiye yapmis neden yapmiyorsun `?
Zaten cevirmeli baglanmiyorsun senin modemin oto baglaniyor, windows 7 baglantiyi otomatik olarak hic bir ayarsiz kendisi aliyor zaten.
Ayrica o kadar kablolu, ev agi, net vs vs ayarlarini nasil karistirdin ?
Windows 7 kendinmi kurdun orjinalmiydi ? son olarakta sisteminde hangi antivirus korumasi var