Windows 7 taskbar hatası

kirpikral123
30-12-2009, 18:10   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
772 mesaj

Merhaba ben windows 7 x64 home basic kullanıcısıyım.Bu surum bilgisayarımda ( yeni aldım) oem urun olarak bana verilen surumdur.Eskiden korsan kullanıyordum keşke öle devam etseydim başımda hiç bir sorun yoktu diyebilirim sizlere.Başımdaki en buyuk ve kurtulmak istediğim sorun iise şu:

Bilgisayarımda ram 2 gb bende ramden elde ediğiceğim ve sevmediğim aeroyu kapatmak duşuncesiyle renk ayarlarından göruntumu windows basic yaptım.Daha sonra bir baktımki ben windows 7 basic göruntusundeyken taskbardaki ikonlara sağ tıkladğımda en son neyi açtığımı göremiyorum.Örneğin int explorerde sağ tıkladığımda sık kullanılanlar kısmı boş.Bende olabilir dedim ve belkdie basicteyken bu özellik yoktur dedim.Ve tekrar aero efektini geri açtım fakat yine aynı şey devam ediyor, halen daha atlama listesinde hiç bir öğe gorunmuyor.En son açtığım dokumanlar dosyalar eskiden orda yer alırdı bende tıklar ve bunları bu listeye sabitle der tek tıkla erişirdim.Şimdi bu özelliği nasıl tekrardan aktifleştirebilirim yardımcı olabilirmisiniz?İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim?Bilgisayarımda atlama listeleri seçeneği seçili durumda yanı aktıf...Ama bu özelliği kullanamıyorum.<