Birde arkadaşlar bende bugun Windows 7 Ultimate kurdum ama son sürüm oluduguna nasıl bakabilirim..
Torrentten indirdim x86, x64 7600 AIO<<< Bumudur?
windows 7 thema
- 1
- 2
vista icin soyle guzel bir windows 7 temasi varmi bildiginiz arkadaslarwindows 7 ile ilgili birçok bilgilendirici başlık açtı forumdakiler, chip online birsürü inceleme yaptı , bunları dergide de belirttiler. kalkıp hiçbişey okumadan windows 7 daha stabil olsun bekliyorum diyorsunuz. üstüne bir de windows 7 tema arıyorsunuz. bozacının şahidi şıracı olurmuş ne diyeyim artık. foruma üyeliğe bir kural getirilmeli artık
transformasyon pack falan
windows 7 ile ilgili birçok bilgilendirici başlık açtı forumdakiler, chip online birsürü inceleme yaptı , bunları dergide de belirttiler. kalkıp hiçbişey okumadan windows 7 daha stabil olsun bekliyorum diyorsunuz. üstüne bir de windows 7 tema arıyorsunuz. bozacının şahidi şıracı olurmuş ne diyeyim artık. foruma üyeliğe bir kural getirilmeli artı
evet haklisin bu kuralla ilk seni uzaklatirmak lazim:)Son Düzenleme: muhabbet ~ 10 Eylül 2009 02:44
windows 7 rtm yi deneyin vista sp2 ye göre performansta %20 ye varan artış gözle görülür şekilde modemin driverını vistada 2-3 kez denememde tanıtabilmişimdir win 7 de öle bi sorun olmadı.
arkadaşım tema uğraşacağına windows 7 kursana
xf55 ve mavi kral 23 arkadaslarim daha once yazilanlari bir okursaniz ne demek istedigimi anlarsniz
öyledesen bak buradan bulabilirsin
http://giannisgx89.deviantart.co ... For-Vista-102269037
arkadaşlar o kadar da abartmayın vistaya göre %20 felan farkında oılmadan milletin kullandığı vistayı çöpe atıyorsunuz o kadar performans farkı yok 2 yıldır vistayı kullandım 3 ay da oldu win 7 kullaıyorum biraz da gerçekci olmak lazım biraz bir fark var hissediliyor ama açılıp kapanma süresi vistaya göre çok iyi yani demek istediğim vista da o kadar da kötü değil da kullanılacak bir sistem dir diyebilirim
Bırakın kurmasın:)Konuya dalmak gibi olmasın ama kardeşim bu verdiğin linkteki tema nasıl kuruluyor?
Windows 7 Tema: http://giannisgx89.deviantart.com/
- 1
- 2