Benzer bir sorunla ben de karşılaştım. İnternet'e ilk bağlandığımda bağlantı hatası gösterirken , 'Yeniden dene' butonuna tıklayınca sayfa açılıyordu. O zamanlar Microsft Update'ten dil paketi indirip yüklediğimde bazı Türkçeleştirme sorunları ile karşılaştığım için, kısa sürede PC ye ikinci bir format attım. İlkinde rastladığım sıkıntı ikincisinde kayboldu. Ben sorun düzeldiği için üzerinde durmadım. Fakat şimdi sizin yazınızı görünce aklıma geldi.Merhaba arkadaşlar
Windows 7 (x32) Ultimate final sürümünü kullanıyorum yaklaşık 20 gündür. 2 gün önce bir sorunla karşılaştım ve ne yaptıysam halledemedim aynen devam ediyor. Mozilla ve Explorer olmak üzere 2 tarayıcı kullanıyorum ve ikisinde de tıklama yaparken bazen yanıt vermiyor hatası alıyorum ancak saniyelik bir olay. Örneğin bir konuya tıklıyorum okumak için ancak görev çubuğunda bir internet sayfası daha görünüp yanında yanıt vermiyor yazıyor ve saliseler içinde kayboluyor ve eski haline dönüyor. Bu aralar çok sık olmaya başladı. Sitede bir bağlantıya girerken bazen 4-5 defa tıklamak zorunda kalıyorum. Hem mozillada hem explorerda aynı problemi yaşıyorum. Biraz önce Vuze torrent programını kullanırken ve başka zaman da spider solitaire oynarken aynı şeyi yaşadım. Hatta şu an bu yazıyı yazarken, mouse ile tıklamaya gerek olmadığını klavye kullanırken bile olduğunu farkettim =)) yani sadece tarayıcılarda problem olduğunu sanmıyorum sistemle ilgili birşey olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Windows 7 ile ilk formatlamada anakartıma ait Ethernet sürücü yazılımını yüklemiştim. Bahse konu sorunu bu durumda yaşadım. İkinci format atışımda, Win 7 nin sürücüleri kendisinin yüklediğini öğrendiğim için Ethernet driver'i yüklemedim. Windows'un kendi yüklediği ile internet'e bağlandım. Şimdi bu sorun görünmüyor.
Sözün özü, eğer elinizdeki ana karta ait Ethernet driver'i yükledi iseniz, onu kaldırıp Windows'u yeniden başlatın.