chip forumda dolaşırken resimlerin birinde türkçe windows 7 vardı. acaba türkçe dil paketlerindenmi yoksa orjinal rükeç windows 7 mi çıktı? eğer çıktıysa yasal linkler verebilirmisiniz?
windows 7 türkçe çıkmış heralde
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Ben şu an Türkçe kullanıyorum... Google'dan aratınız.
Yıllanmış Üye
481 mesaj
tr paketi çıkmadı.çıksa chip te yazardı ))
mk1tr paketi çıkmadı.çıksa chip te yazardı ))şimdi burda ki yazıda arkdaşın demek istediği şey dil paketi değilde win7 tr öylemi kardeşim adam tr paketi çıkmadı diyor görmüyormusun avukatlığa gerek yok ayrıca gözlerim iyi görüyor aynı zmandada okuduğumu anlayabiliyorum.
hayır yani yanlış anlama
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Arkadaşlar Vlite ile kendime Türkçe ve katılımsız kurulum Win7 64 bit sürümünü hazırladım, yani artık yama filan kurmama gerek yok direk Türkçe olarak kuruluma geçiyor üstelik orjinal keyi de içinde, Ms'den önce ben hazırladım bile:)
ahmet79Arkadaşlar Vlite ile kendime Türkçe ve katılımsız kurulum Win7 64 bit sürümünü hazırladım, yani artık yama filan kurmama gerek yok direk Türkçe olarak kuruluma geçiyor üstelik orjinal keyi de içinde, Ms'den önce ben hazırladım bile:)
Yıllanmış Üye
172 mesaj
sürekli sitede şöyle yazıyor siz böyle diyor sunuz diyip duruyorsun sendeki göz de bizimkide göz :D ama akıl desen çok farklı sitedeki yazıyı iyi oku kesin geliyor denmedi trside varmış dendi ve dagıtılmadı onun yerne bir tr paket var msden hariç herkes onu kulanıyor