Arkadaşlar Windows 7 yükledim türkçe dil paketinide yükleyecektim fakat failed hatası weriyor sizce neden olabilir ?
Windows 7 türkçe dil paketi hatası
işletim sistemin kaç bit ve hangi sürüm?
32 bit win7 7100 sürümünü yüklemiştim
linkte sorun war galiba girmiyo siteye
başka bi linkten indir bazı arkdaşalar upload ederken crcli yani hatalı upload etmiş ozelden yolluyorum
Evet, bende de oldu. Başka paket deneyin. Bazıları hatalı olmalı.
ewt hatalı paketi yüklemeye çalışmışım sorun halloldu tşkler
yarın 5 mayıs ve rc gelecek bir gün dayanamıyorsunuz degilmi :D çatlıyorsunuz aceleniz ne arkadaş 1 gün sabır edeceksiniz ananızın karnında nasıl durdunuz derler ya
Sevdimsadeceyarın 5 mayıs ve rc gelecek bir gün dayanamıyorsunuz degilmi :D çatlıyorsunuz aceleniz ne arkadaş 1 gün sabır edeceksiniz ananızın karnında nasıl durdunuz derler
merak arkadaşım ya napalım :) çok süper işletim sistemi ama baya hoşuma gitti xp'yi artık sildim :D
ben 7 aylıgım arkadaş sende bu merak varsa ben bu halimle microsofta girip :d pclerini çalıp sızdırmam lazımdı bak bekliyorum
ikincisi resmen pisikolojik bişi 7 gören xp unutuyor nasıl oluyor merak ettim bence gerçekten pisikolojik bişe artık xp bırakın bırakın baskısına 7 ile çözüm buldunuz bırakacak bahane üretiyrosunuz (vistayıda hataları kapandıktan sonra sevdiniz ama :D ilk önce dediginiz laflar yüzünden geçemiyorsunuz geçipte tükürdügümüzü yalamıyalım diyorsunuz)
ben xp iş yerinde Vista kulanıyoruz diye unutum iyiden iyiye alıştım bıraz kasıyor bazen sorun veriyor ama iyi o kadar kötü degil küfür edecegim kadar mesela
neyse merak iyi degildir babam derdi (kelimelerimi sakın yanlış anlama ve yorumlama) insanın başına iki şeyden gelir bu bela :D birisi merak digeri si
dedigim gibi acele işe şeytan girer o girmedi virüs girer ama meragını gidermedigin belli yarın rc yi resmi siteden indireceksin hemde elinde varken sebep gene pisikolojik aklınca resmi site daha güvenli diyeceksin gör bak
ve dedigim gibi m kelimelerimi sakın yanlış anlama ve yorumlama
sadece genel anlamda konuştum bende senin gibi meraklıyım
1-Ben hiç vista kullanmadım kurucaktım fakat sistemi çok yorduğu için kurmak istemedim vistayıda çok merak etmiştim arkadaşlarımın sisteminde denedim ve berbat olduğu için kurmadım.
2.win7'de bulduğum çözümlerin hepsini xp'de fazlasıyla buluyordum sadece görsel açıdan bi değişiklik olsun diye geçtim ve şuana kadarda pişman değilim.
3.Ben sözümün arkadasındayım yanlış bişey dediysem veya yaptıysam haksızsam tükürdüğümü yalarım.Bu erdemliktir.
4.bu yüklediğim 7100 RC sürümüde sızdırılmış buda orjinal.Biraz araştırırsanız sizde bana hak werirsiniz
umarım açıklayıcı olmuştur.Yanlış anlama
İYİ GÜNLER
elbette açıklayıcı oldu zaten burada birbirimizi kırmak gibibir niyet yok ama ben vistayı berbat bulmadım :D diyim
k4y4Arkadaşlar Windows 7 yükledim türkçe dil paketinide yükleyecektim fakat failed hatası weriyor sizce neden olabilir ?çünkü türkiyede daha orjinal dil paketi yok hepsi kandırmaca bende orjinal rusların yaptıgı bir sürüm var ama link verdim yasak koydular bende vazgeçtim.orjianal türkçe dil paketini micosoft çıkarmıcak diye bir ingiliz sitesinden okumuştum insallah çıkartır nediyeyim.
detroid beni çıldırdıyosun o failed yazısı bazı rakdaşlarım uploadı hatalı yapmasından kaynalanıyoo bizim paylaştığımız orj sen kafanı yorma canım benim sayemmde tr kullanıyosun yat kalk dua et:)