Merhaba windows 7 rtm turkish iso dosyasını indirdim ancak kurmakta kararsızım.Bu surumde dil sorunları çözülmüşmü bir turlü emin olamıyorum.mesela şu anki dil entegreli windows 7 surumlerinde klasor ve arama seçeneklerini tıkladığınızda görunum kısmında bariz bir dil hatası vardı,yardım menusu çevrim içi yardım alındığında birden tr yerine ing oluveriyordu.Bu sorunlar duzelmişmi mumkunse bizlerle windows 7 turkish kuranlar resimlerini paylaşabilirmi?İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.<
windows 7 turkish
Allahım yarabbim tabi düzeltildi kurabilirsiniz
Merhaba windows 7 rtm turkish iso dosyasını indirdim ancak kurmakta kararsızım.Bu surumde dil sorunları çözülmüşmü bir turlü emin olamıyorum.mesela şu anki dil entegreli windows 7 surumlerinde klasor ve arama seçeneklerini tıkladığınızda görunum kısmında bariz bir dil hatası vardı,yardım menusu çevrim içi yardım alındığında birden tr yerine ing oluveriyordu.Bu sorunlar duzelmişmi mumkunse bizlerle windows 7 turkish kuranlar resimlerini paylaşabilirmi?İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.<
kirpikral beni şaşırtıyorsun daha dune kadar yakından takıp edıyordun sımdı sankı biraz uzak kalmıs gıbısın
32 bit windows 7 ultimate
SHA1: 1B9DD4D398549B430D8B757B2EC2586E6A18E290
ISO/CRC: BBD213AA
64 bit windows 7 ultimate
SHA1: 2A478A2875FF375A9BC98B67C7050E162AF2889D
ISO/CRC: 77530725
kurdum denedim Türkçe.
64 bit kurulurken ilk yükleniş ingilizce geliyor windows vistada da öyleydi 32 bitte Türkçe 64 bitte ingilizce geliyor ama kurulum ekranı tamamen Türkçe
Ben windows 7 rtm turkish isoyu kurdum ancak dil paketi entegre olarak kullandığım hataların aynısı bu surumdede mevcut.Mümkünse tr surumu kuran birileri resimlerini bizlerle paylaşabilirmi özellikle yardım menusunu birde klasor ve arama seçenekleri görunum bölumunu.İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
http://www.resimupload.com/ds524723232_Ekran_Alıntısı.html bu tarz hatalar var...Yardım menusunu geçtim madem bu piyasaya çıkıcak olan surum nasıl böyle hatalar olabiliyor ve biz bu hataları nasıl duzeltebiliriz.
verdiğiniz linke tıklıyorum da bir hata göremedim..söler misiniz resimde ne gibi hatalar var ?
Varsayılanları geri yukle kısmına bakınız.Bu sence doğrumu: " arsayılanları geri yukl "
Evet bende şimdi baktımda çok büyük bir hata bence ne demek "arsayılanları geri yükl" resmen pencereyi kısa yapmışlar birde kirpikral123 dediğin gibi yardım menüsünde çevrimiçi yardım al dediğimizde ingilizceye dönüyor çok kötü bir durum yani en son final iso dosyasında böyle bişey olmamalıydı.
ayrıca konu başlığında turkish yerine Türkçe yassaydın daha iyi olurdu arkadaşım :)