Windows 7 Türkiye teması
Hayda daha yeni çıktı win7 rc sürüm hemde hemen tema :),
Eline sağlıkta ben böyle temalara karşıyım,karşıyım derken bunların birzaman sonra sistemi bozduğunu düşünüyorum.
Yanlış anlama seni kast etmiyorum sadece genel bir kanı bende,
Eline sağlık tekrar,nasıl bişey bu ?
bersanZararlı bişey değil windows un temalar bölümünde özel tema yaptım okadar fotoğraflarıda bu siteni win 7 türkiye özel bölümünden aldım okadar.Zararlı veya virüslü demedim zaten,Sadece bende temalara karşı bir önyargı var windowsun sitesinden tema indirirken bile win 7 için terredüt oldum
Senin yaptığın nasıl bişey ?
Zararlı veya virüslü demedim zaten,
Sadece bende temalara karşı bir önyargı var windowsun sitesinden tema indirirken bile win 7 için terredüt oldum
Senin yaptığın nasıl bişey ?
Resim koyarmısın merak ettim ? Yüklemesemde göriyim bari :) ?
desktop personalize den orjinal temanın sadece duvar kağdını değiştirdim sonra my themese gidiyor sonra o temaya tıklayıp duvarkağıdını seç bölümüne gidip o 5-6 duvar kağıdını oraya kaydırdım sonra hepsini seçip ok dedim sonra o temaya tıklayınca yanda o temayı farklı kaydete tıkladım isim verdim okadar.
niye rapide upload ettinki?
Rapidden dosya indirmiyorum.
Başka yere upload edersen sevinirim.Mesela Skydrive...
Tema demişken windows klasörünün içinde diğer ülkeler için yapılmış temalar bulunuyor. Onları temalara ekleyebiliyorsunuz. Ülkeler Avustralya, İngiltere, Kanada, Amerika, Güney Afrika. Duvar kağıtları baya güzel. Benim canımı sıkan ise diğer ülkeler için bu kadar güzel duvar kağıtları hazırlarken Türkiye için yayınlananların sönük kalması.
silenceandsilenceTema demişken windows klasörünün içinde diğer ülkeler için yapılmış temalar bulunuyor. Onları temalara ekleyebiliyorsunuz. Ülkeler Avustralya, İngiltere, Kanada, Amerika, Güney Afrika. Duvar kağıtları baya güzel. Benim canımı sıkan ise diğer ülkeler için bu kadar güzel duvar kağıtları hazırlarken Türkiye için yayınlananların sönük kalması.resources'temi ?
C:\Windows\Globalization\MCT
Adres bu ama gizli ve sistem dosyalarını göstermeden göremiyorsun. Adres satırından girme adres satırnda elle girersen girdiğin satır orda yapışıp kalıyor. Microsoft'a yazdım ama cevap alamadım. Windows explorer adres çubuğuna elle girilen yazıları kesinlikle silemiyorsun ya da ben bilmiyorum. Bunu silmesini bilen varsa söylerse sevinirim.