dün kurdum epson tarayıcı Windows 7 sürücüsü var sadece Tvkartı sürücü bulamadım
Avermedia studio 303
vista sürücüsü var ama w7 ye olmuyor
ne yapabilirim
Windows 7 tvkartı driver sorunu
vista sürücüsünü uyumluluk modunda denedin mi?
uyumluluk modu mu? nasıl yapılıyor bu işlem
arkadaşım, aynı tv kartı bende var ben çalıştırdım yapman gereken uyumluluk modunda xp sp2 yi seç ve çalıştır...çalışacaktır,sonucunu bekliyorum...
ben win 7 yeni kurdum tam hakim deyilim tvkartını nasıl kurdum uyumlıluk modu falan adım adım anlatırsan sevinirim
tv kartının cd sini cd-dvd sürücüsüne yerleştir,aver media exe yi bul,mause u sağ tıkla,özellikleri tıkla,uyumluluk modunu seç,bu programı aşağdaki programı uyumluluk modunda çalıştır(veya buna benzer bir yazı) burdan windows xp sp2 bul, işaretle,tamamde çık,bukadar hadi dene bakalım sonucunu buraya yazarsan sevinirim....
Vista sürücüleri Win7'ylede uyumludur. Benim ekran kartı sürücüm Vista'ydı Win7'yede yüklendi.
fox40 dediğini yaptım ama olmadı yazılım yükleniyor ama sürücüyü algılamdığı için çalışmıyorv
denetim masası device manager altında tvkartı yanında soru işareti var ve şu hata yazıyor
The software for this device has been blocked from starting because it is known to have problems with Windows. Contact the hardware vendor for a new driver. (Code 48)
Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available.
media center da açmayı denermisin. tv bölümünde. kanalları aratman gerekiyor.
yok hala avermedia studio 303 windows 7 driver tanımıyor
işallah sürücüsü çıkar
valla dostum ben bu şekilde kurdum ve çalışıyor,windows 7 güncellemelerinde zaten buluyor,ve daha sonra belirtiğim gibi cd den kendi driverini kurdum,(işletim sistemim windows 7 rc).