Bence de 64 bit. Windows için yazılım geliştiriciler oldukça geride (geç) bile kaldılar bu konuda. Linux dünyasında destek çok daha fazla.
windows 7 ultimate 32 bit mi 64 bit mi kurmalıyım?
- 1
- 2
Ben uzun bir süre 2 GB ram ile x64 kullandım, performansından gayet memnundum.
Dediğin önbellek olayını Windows 7, sistemdeki toplam belleğe göre, sistemden sisteme ve her sistemde de kullanıcı program alışkanlıklarına göre değiştiriyor ;)
benim windows 7 ultimate işletim sistemim 32 bir gayet iyi performans alıyorum 64 bit'e yüksseltmeye gerek var mı ? ve nasıl yükseltebilirim ? birde 64 bit korsan oyunlarda oyundan atıyor diye bi söylenti var doğru mudur
evet 64 bit kurdum. ama ingilizce.. nerden bulabilirim türkçesini eve nsl yüklerim?
Bence de 64 bit yanliz 32 bitle arasindaki farki 2 gb ram ile anlayamazsin.Bence bir tane 2 gb ram daha eklersen ona 64 bit isletim sistemiyle tadından yenmez :-D 32 Biti hic bulastirma bence.Yanlliz su da var.Pcyi ne amacla kullanacagın da önemli.Kullanacagın programalrıun 654 biti desdeklemesi lazim yoksa sorun yasıyorsun.hatta driverler bile 64 bit surumunu bulman lazım.kılay gelsin sana
karub yükledim ordan sonra pcyi tekrar başlattım olmadı. hala ingilizce..
b konu sıktı artık aynı başlıkta 50 tane konu var yeni konu açmanın ne anlamı var.Sistemin destekliyorsa kullancanksın bu kadar.
bu konuda sadece 32 bit mi 64 bit mi tartışmadıkki. konuyu düzgün okusan başka şeylerde danıştım.
- 1
- 2