arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım crea marka aldığımda vistakuruluydu, recovery diski oluşturmuşlar ayrı bi disk olarak "d" diskidiye fakat bu disk gözükmüyo windows açıkken neyse bu diskibiçimlendirdim ve ana diskide 2ye böldüm toplamda 3 disk oldu burayakadar sorun yok sonra windows 7 ultimate ingilizce 64 bit sürümünükurdum kurulum esnasındada hiçbir sorun çıkmadı 25 dkda kurulum bittikurulum esnasında serial girmedim crack işlemi için böyle olmasıgerekiyo çünkü, neyse sorunsuz kurulumu tamamladım internettendriverları yükledim sıra aktifleştirmeye geldi win 7 loader 1.7 diye biprogramlar yaptım install yazıyodu tıkladım ve reset atılsın mı diyesordu tamam dedim reset attı fakat boot ekranında siyah bir ekran geldiimleç yanıp sönüyo böyle orada kaldı windows yüklemeye geçmedi 2-3 kerefarklı dvdlerle format attım aktifleştirme yapınca böyle oluyo problemneden olabilir sistem açılış dosyalarına zarar verebilme şansı varmı bişeklde yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar =)
Windows 7 Ultimate 64 Bit aktivasyon sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Arkadaşlar problem çözüldü başka bir aktivasyon programı kullanınca işlem tamamlandı, aktivasyon yapıcak olan arkadaşlara sölüyorum kesinlikle Windows 7 Loader 1.x.x programını kullanmayın aktifleştirme falan yapmıyor :)
Son Düzenleme: grkemyldrm ~ 20 Kasım 2009 12:20