Windows 7 Ultimate 64 Bit dvd ye yazma sorunu ?
Merhaba beyler derdime çare bulursanız sevinirim 1 haftadır çözemedim 3 tane iso adı ile w 7 64 iso full dosya ındırdım ama bı turlu dvd ye yazamadım ve iso yapamadım goruntusude budurindirdiğin w7 dosyasısı zaten ıso'dur...ıso yapmaktan kastın Başlangıçta çalışacak Boot Dvd yapmaksa...indirdiğin windows 7 ıso dosyasını Ashampoo yada Nero ile kalıp dosyasını yaz seçeneği ile format diski oluşturabilirsin...
indirdiğin w7 dosyasısı zaten ıso'dur...ıso yapmaktan kastın Başlangıçta çalışacak Boot Dvd yapmaksa...indirdiğin windows 7 ıso dosyasını Ashampoo yada Nero ile kalıp dosyasını yaz seçeneği ile format diski oluşturabilirsin...ya birader o nero olsun dediğin diğer program olsun kalıp dosyasını yazarken resimdeki dosyalardan hangisini seçicem setup mu ?
ya birader o nero olsun dediğin diğer program olsun kalıp dosyasını yazarken resimdeki dosyalardan hangisini seçicem setup mu ?padişah kardeşin dediği gibi...indirdiğin w7 ıso dosyasını direk cd/dvd yazma yazılımı ile işleme koyucan...attığın resim ıso dosyası içeriği...içindeki ile işin yok senin direk kalıbı[Iso] yazdırıcan...
işte kalıp iso nerde o ? ben göremedim ?padişah kardeşin dediği gibi...indirdiğin w7 ıso dosyasını direk cd/dvd yazma yazılımı ile işleme koyucan...attığın resim ıso dosyası içeriği...içindeki ile işin yok senin direk kalıbı[Iso] yazdırıcan...
şimdi anlamadıysanız arkadaşlar daha detaylı yazayım
ben netten w7 ultimate 64 bit english iso olarak indirdim indirme tamamlandığında rarlı bir dosya vardı bu dosyaya sağ tıklayım buraya veya klasore çıkart dedim ve resimdeki görüntü meydana geldi e şimdi iso olsa iso benim bildiğim tek parça dosyadır boyutuda çok yüsektir e öyle birşeyde yok bu durumda ne yapıcam ?
işte kalıp iso nerde o ? ben göremedim ?İşte hatayı tam olarak burada yapıyorsun o rarlı bir dosya değil iso dosyası o uzantısına bakarsan .rar değil .iso olduğunu görürsün.şimdi anlamadıysanız arkadaşlar daha detaylı yazayım
ben netten w7 ultimate 64 bit english iso olarak indirdim indirme tamamlandığında rarlı bir dosya vardı bu dosyaya sağ tıklayım buraya veya klasore çıkart dedim ve resimdeki görüntü meydana geldi e şimdi iso olsa iso benim bildiğim tek parça dosyadır boyutuda çok yüsektir e öyle birşeyde yok bu durumda ne yapıcam ?