arkadaşlar bilen varsa yardım bekliyorum orjinal home basıc vardı yükseltme anahtarı buldum ve onu ultimate ye yükselttim şimdi de orjinal değil diyo 7-8 tane program denedim hiç biri olmadı...
Windows 7 Ultimate bu windows kopyası orjinal deği
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bir çok sitede crack var ama önermiyorum tabii sen bilirsin
Crackli Windows 7 Ultimate kullanmak yerine Home Basic'te kalın kat kat daha iyidir. İşletim sistemlerini kırarak kullanmayı önermiyorum özellikle de ne olduğu belirsiz yazılımlarla.
Ya anlamıyorum, Ultimate'te olup Home Basic'te olmayan neyi kullanıyorsunuz? Sıradan bir kullanıcının Ultimate'e ihtiyacı yoktur. Orijinali varken niye kırayım yazılımı bilmediğim şeylerle? liberty city eğer çok biliyorduysan kendin kırardın Win7'yi. Milletin içine ne koyduğu belirsiz cracklerini kullanmazdın. Bir gün virüslü birine denk gelirsen ki er ya da geç olacaktır, o zaman görürsün. Antivirüsle tarattımı da yok bu işin. Adam şifrelemiştir yazılımı hiçbir antivirüs bulamaz virüsü mesela.
Ayrıca ben Windows'u destekleyen biri değilim; Linux veya BSD kullanın paranız cepte kalsın.
HACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR. Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek