ya ben yanlış mı indirdim naptım?
hiçbir şey yok bu ultimate N de windowslive yok mediaplayer yok mediacenter yok bilmiyorum belki başka eksiği de vardır bunları yüklemenin bir yolu var mı?
Windows 7 Ultimate N 7600 indirdim
- 1
- 2
artık çok geç :D
peki yne chip online windows 7 özel dosyaları diye bi yazıda orda 90 günlük deneme diyo bu win7 ultimate rtm 7600 sürümü mü?
cvp için şimdiden teşekkürler
çok sağolun arkadaşlar şuan indiriyorum yarın saah şu aptal ultimate N den kurtulcam :) üstüne bi de crack sonra da gelsin performans :D
gerçek çözüm değil , çözüm sanıyorsunuz : )
Kullandıktan sonra yeni konularınızın başlıklarını tahmin ediyorum
''Windows 7 çok kötü''
''Windows 7 açılış , kapanış süresi çok uzun sürüyor''
''Windows 7 yavaşladı''
Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (Turkish)
File Name: tr_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65965.iso
SHA1: 1B9DD4D398549B430D8B757B2EC2586E6A18E290
Çözüme gelincede KiS-2010 taraması ve sorunsuz.
hashmyfiles ile kontrol ettim ;)
E indirilmez!
N indirebilirsiniz!
Adamın kafasını kurcalamayın! Sonra 1001 hurâfe ile dönüyor! N sürümünde WMP ve MC yoktur. Çünkü bu öel sürümdür. Kalkmamıştır, "kalktı" diyenler bir zahmet Microsoft Store'a girsin. Hiçbir sorun yoktur! Devam edin!
ayrıyetten indirebilirsin. Bunun hakkında konu açılmış chip'te
Sizin yazdığınız hashler orjinal hash ile uyuşmuyor iyi kontrol edin :)Bahsi geçen Sürüm ve msdn bağlantısı ilk mesajımda bence siz tekrar bir kontrol edin ;)Yanlış yere baktığınız bariz şekilde ortada. Neyse iddialaşmaya gerek yok , elimdekinin güvenilirliğini kontrol ettim aktivasyonu da aştım. Ms' e 250 $ borcum olsun
Bahsi geçen Sürüm ve msdn bağlantısı ilk mesajımda bence siz tekrar bir kontrol edin ;)Sizin yüklediğiniz x86 sürümüMSDN'den indirdiğinizi belirttiğinizi şimdi fark ettim. MDSN'denindirdiyseniz aktivasyonu neden aşma ihtiyacı duydunuz o da ayrı... :)Yanlışyere baktığınız bariz şekilde ortada. Neyse iddialaşmaya gerek yok ,elimdekinin güvenilirliğini kontrol ettim aktivasyonu da aştım. Ms' e 250 $ borcum
Yani eğer MSDN'den indirmediyseniz ve hash değerleri o ise ISO'nun esasında pekte güvenirliliği sağlamamış oluyorsunuz.
Diğeryandan ISO hash değerlerinin tutması güvenlik açısından ilk halkasayılabilir. Eğer siz temiz ISO'ya crack uyguladıysanız esasında otemiz ISO'nun hiçbir anlamı kalmıyor...
Neyse bencede idaalaşmanın anlamı yok, zaten iddalaşmıyorumda...
Güvenlikte sizin. ISO da sizin. Bilgisayarda sizin. Siz bileceksiniz... :)
Bir ara vakit bulursanız okuyun :kardeş ne alakası var anlamadım
https://www.chip.com.tr/forum/CHI ... 03.2007_t13908.html
:)
illegal sandım da direk koydum linki : :)