Windows 7 professional 64 bit ve Windows 7 ultimate 32 bit 2 adet orjinal dwd almıştım
windows 7 professional 64 bit'liğini kendim kullanıyorum
windows 7 ultimate 32 bitlik dwd'yi laptopuma kuracaktım beğenmedim kopyalayıp seriali ile birlikte kullansın diye birine vermiştim
(ismi veya kim olduğu önemli değil)
Geçen gece usb belleğe ihtiyacım oldu (kendi usb'm arızalanmıştı) o şahıs usb si olduğu halde vermedi 2 saatliğine sebeb ise bozulurmuş para vermişş...
Bilgisi olanların önerilerini bekliyorum...
Windows 7 Ultimate 32 bitlik sistemin serialini iptal ettirmek istiyorum...
O dwd'deki yazılımın serialinin kullanılmamasını nasıl sağlarım nerelere başvurmam gerek internet veya telefon üzerinden halledebilirmiyim ?
Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum..
Şimdiden teşekkür ediyorum...
Kime iyilik yaptıysam iyilik görmedim birazda biz kırıcı olalım .
Seriali veya yazılımı geri iste demeyiniz....
Nasıl iptal ettireceğimi bilen varsa öneri bekliyorum
windows 7 ultimate serial iptali(ÇÖZÜLDÜ)
Microsoft kendi sözleşmesinde derki: "Yazılım anahtarını kimseyle paylaşmayın."
Ben kendi adıma yapılacak birşeyin olmadığını düşünüyorum. Ama yinede şansını bir dene bakalım.
Bu arada bir USB için daha önceden Win7 lisans anahtarını verdiğin kişiyle aranın açılması üzücü.
Tekrardan bol şans :)
Microsoft kendi sözleşmesinde derki: "Yazılım anahtarını kimseyle paylaşmayın."Teşekkür ederim...
Ben kendi adıma yapılacak birşeyin olmadığını düşünüyorum. Ama yinede şansını bir dene bakalım.
Bu arada bir USB için daha önceden Win7 lisans anahtarını verdiğin kişiyle aranın açılması üzücü.
Tekrardan bol şans :)
Müşteri temsilcisini arıyorum kimse bakmıyor telefonaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 28 Nisan 2012 23:18
dostum orijinal windowsa para verme windows loader by daz bunu kullan
hiçbir fark yok korsanla orijinal arasında
dostum orijinal windowsa para verme windows loader by daz bunu kullansen öyle zannet MS onları tespit etmek için 24 saat eleman çalıştırıyor... zaten o loaderlar seni botnet savaşçısı yapmıştır... geçmiş olsun...
hiçbir fark yok korsanla orijinal arasımüşteri hizmetleri mesai saatlerinde ve hafta içi çalışıyor...
Son Düzenleme: dabbe1 ~ 29 Nisan 2012 18:38
Ürünü aldığım dağıtıcıya başvurdum windows 7 ultimate 32 bitlik olan dwd nin ürün anahtarını iptal ettirdik zaten sabah geldi etkinleştirme istiyor dedi bana bende tekrar para verip serial alacaksın dedim
Korsanda kullanmaz o şahıs
sen öyle zannet MS onları tespit etmek için 24 saat eleman çalıştırıyor... zaten o loaderlar seni botnet savaşçısı yapmıştır... geçmiş olsun...windows loader by daz dünyada 5 milyonun üstünde kişi kullanıyor ve doğrulamayı sorunsuz geçiyorum tüm microsoft güncellemelerini alıyorum ve windows sorunsuz ve sınırsız windows 7 de böylemüşteri hizmetleri mesai saatlerinde ve hafta içi çalışıyor...
yani asıl sen öyle san xp yede temiz bir loader attım oda aynı şekilde
sorunum sıkıntım yok siz microsoft tarafından soyulmaya devam edin
windows loader by daz dünyada 5 milyonun üstünde kişi kullanıyor ve doğrulamayı sorunsuz geçiyorum tüm microsoft güncellemelerini alıyorum ve windows sorunsuz ve sınırsız windows 7 de böyleDostum ben etkinleştirmek için sormadım orjinal aldığım dwd'nin ürün anahtarını iptal etmeyi sordum
sorunum sıkıntım yok siz microsoft tarafından soyulmaya devam
Ben soyulmuyorum neden soyulmuyorum...
Anlatamadım galiba 2 dwd aldım bir tanesini ben kullanıyorum orjinal diğerini ise bi tanıdığa verdim o verdiğim dwd'nin lisansı bitirmek istiyordum bitirdimde...
Orjinal ürün kullanmak zorundayım nedenmi
Bilgisayarımda...
banka kredi kartı vs bilgilerim var
Lütfen bilinçsizce yorum yapmayınız Rica....
Bilgisayarımı oyun download için kullanmıyorum sadece şifreli olan HDD'min içindeki bilgiler ailem ve benm herşeyim....
Korumakta en önemli işim...
Bu bilgisayarımda crack loader yasadışı yazılım sokmam bulundurmam
Diğer pcde onlar
Edit;düzenlenmiştirSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 30 Nisan 2012 17:40
Demek istediğim crack loader virüs işi ile uraşanlar kimsenin babasının hayrına bu işi yapmıyor adamlar bişeylerin peşinde...
dostum oyun için kullandığın pc de kullan ayrıca madem öyle her yeni windows çıkışında ultimate sürümü satın al ve her seferinde bitlocker ile şifrele tabiki şifrelemeden önce gpedit.msc den en yüksek anahtar kuvvetini seç
bu şekilde o bilgilere birşey olmaz
dostum oyun için kullandığın pc de kullan ayrıca madem öyle her yeni windows çıkışında ultimate sürümü satın al ve her seferinde bitlocker ile şifrele tabiki şifrelemeden önce gpedit.msc den en yüksek anahtar kuvvetini seçŞuan yazdığım zaten bilgilerim olan pc güncelleme vs yapıyorum diğer bilgisayarda ki yazılımda orjinalde onda crack loader çok var
bu şekilde o bilgilere birşey
bak her zaman utlimate kullan professional kullanma ve orijinal kullan
Dostum birde anakarta güncelleme yaptım 500 gb lık hdd yi taktım teşekkür ederim önerin için..
Mavi ekrana düşmedi
Dostum birde anakarta güncelleme yaptım 500 gb lık hdd yi taktım teşekkür ederim önerin için..iyi işine yaradıysa ne mutlu bana dostum :) 500 gb hdd de sıkıntı çıkarsa hdd nin firmwaresinide güncelle mesela benim dvd rom da sorun vardı dvd cd falan okumuyordu dvd rom un firmwaresini güncelledim düzeldi
Mavi ekrana düşmedi
iyi işine yaradıysa ne mutlu bana dostum :) 500 gb hdd de sıkıntı çıkarsa hdd nin firmwaresinide güncelle mesela benim dvd rom da sorun vardı dvd cd falan okumuyordu dvd rom un firmwaresini güncelledim düyok şuan sorunsuz çalışıyor önceden takınca mavi ekranda idi şimdi ise
yazma hızı s/150 180 mb görüyor harika çalışıyor
Teşekkür ederim tekrardan..
geçendede monitörün birinde kilit vardı firmware kilidi monitörün firmwaresiyle oynadık akrabayla beraber bir nevi değiştirdik firmwareyi kilit kalktı sorun çözüldü bir sorun daha vardı onun içinde ekran kartı firmwaresini güncelleyin dedik biz yapmadık elimizde kalırda ödetirler parasını diye :D geçenlerdede bir modemde nete bağlanma sıkıntısı vardı modemin firmwaresini güncelledim sorun çözüldü bu şekilde 3-4 bozuk modemi düzelttim
birazda bilgi vereyim bir hdd de virus fdisk ile silinmiyorsa low level format ilede silinmez anakart değişince bile silinmezse anlaki hdd nin firmwaresine veya dvd rom yada başka bir parçanın firmwaresine virus bulaşmıştır sonuçta firmwareler eeprom olduğu için virus bulaşabilme ihtimali var yani dvd rom a bluray e hdd ye hatta monitöre bile virus bulaşabilir vede anakarta ve ekran kartına ses kartına bile bulaşabilir çok çok düşük ihtimal olsada
windows loader by daz dünyada 5 milyonun üstünde kişi kullanıyor ve doğrulamayı sorunsuz geçiyorum tüm microsoft güncellemelerini alıyorum ve windows sorunsuz ve sınırsız windows 7 de böyleönceleri loader extreme kullanıyordum.pc saçmalamaya başladı.açılışta 2 tane işletim sistemi gözüküyordu ve öyle bir yazılım yapmışlar format işlemiyor.bir ara araştırma yapmıştım neden böyle oluyor diye by daz loaderlar hatalıymış ya da bir sürümü böyleydi ve o bana denk geldi bilmiyorum ben de şuan farklı birşey kullanıyorum.
sorunum sıkıntım yok siz microsoft tarafından soyulmaya devam
önceleri loader extreme kullanıyordum.pc saçmalamaya başladı.açılışta 2 tane işletim sistemi gözüküyordu ve öyle bir yazılım yapmışlar format işlemiyor.bir ara araştırma yapmıştım neden böyle oluyor diye by daz loaderlar hatalıymış ya da bir sürümü böyleydi ve o bana denk geldi bilmiyorum ben de şuan farklı birşey kullanıyorum.dostum u hata düzeltileli çok oldu şu anda en iyi loader daz ın loaderi