ArkadaşLar Hepimiz ULtimate Diyerek Gidiyoruz .. Peki Daha FarkLı Sürüm KuLLanan Varmı MeseLa ; Home Premium,Basic,
Home Premium Kurmayı Düşünüyorumda BiLgi aLmak iStedim ?
Windows 7 ULtimate Sürümünden Başka Sürüm KuLLanan
Kareş kurulum yapabilirsibde ultimate dışında diğer surumlerde turkçeleştirmek çok zor oluyor.Dil paketi entegreli bir surum kurmalısın...Tum surumleri bulmak içinde windows 7 isoda yer alan ei.cfg dosyasını silmelisin.o zaman starterdan tut enterprisea kadar tum surumleri kurabilirsin.Etkinleştirmek içinde serial bulmalısın bu oldukça zor olucak çunku sadece ultimate için serial var nette.bir bilgisayar firması sızdırmış onuda.Cracklerin çoğuda ultimate surumleri dışında çalışmıyor etkinleştirildi diyor ama bir bakıyorsun 30gun sonra kapanıyor.o yuzden kurmadan önce iyice bir duşun ondan sonra kur,nette iyice crackini falan araştır...
arkadaşın dediği gibi ötekiler zahmetli ve hali hazırda win7'nin son hali sadece internetten illegal yollarla geldiğinden hepsi ultimate.
Kareş kurulum yapabilirsibde ultimate dışında diğer surumlerde turkçeleştirmek çok zor oluyor.Dil paketi entegreli bir surum kurmalısın...Tum surumleri bulmak içinde windows 7 isoda yer alan ei.cfg dosyasını silmelisin.o zaman starterdan tut enterprisea kadar tum surumleri kurabilirsin.Etkinleştirmek içinde serial bulmalısın bu oldukça zor olucak çunku sadece ultimate için serial var nette.bir bilgisayar firması sızdırmış onuda.Cracklerin çoğuda ultimate surumleri dışında çalışmıyor etkinleştirildi diyor ama bir bakıyorsun 30gun sonra kapanıyor.o yuzden kurmadan önce iyice bir duşun ondan sonra kur,nette iyice crackini falan araştır...
ei.cfg dosyasını sildiğimiz zaman sha ve md-5 crc değerleri değişiyor o zaman güvenlik zaafiyeti olmazmı?
Kardeş 7 loader diye bir program var onunla crackleyebiliyorsun...İstersen birkur dene derim ben.Olmadı ultimate surumune yukseltme yaparsın...Bazı sitelerde bununla ilgili yazılar var.Ben daha önce denemiş ancak etkinleştirememiştim şimdi yenisi çıkmış işe yarıyor diyorlar...Bende lisanslı olduğu için hiç ihtiyacım olmuyor artık:) Denemediğim için kendim sana evet kesin işe yarıyorda diyemiyorum...