Windows 7 ultimate Tr yama nerden bulbilirim
Windows 7 Ultimate Tr yama
aradim bulamdim birisi link koyars cok guzel olur
windows 7 ultimate/ayrica w'ndows update den bulamadigimi zaten bir onceki mesajda yazdim
Bu konu ile ilgili forumda başlık açmadan "forum"da windows 7 ile ilgili yazılanları okusaydınız hiç gerek kalmazdı bir şey aramanıza; şu anda sorduğunuz ve linkini istediğiniz " yama "ya artık gerek yok windows 7 ultimatede çoklu dil paketi update olarak geliyor kendiliğinden -öncelikle güncellemeleri kapatmayın- türkçeyi seçin güncelleme bitip dil paketi yüklendikten sonra denetim masasından saat dil ve bölgeye girin görüntüleme dilini değiştirden sistemde artık var olan tr yi seçip yükleden yükleyin o kadar 3-4 dakika sürecek işlemden sonra -sisteme göre uzayabilir-sistemi restart edin ya da oturumu yeniden başlatın...Bu arada açılış ekranınında türkçe olmasını istiyorsanız bölge ve dil konumundaki ;yönetimsel bölümünden başlangıç ekranını ingilizceden -default ayar-türkçeye getirmeyi unutmayın...illede link istiyorum diyorsanız windows 7 ultimate-hangi sürüm ise- tr dil paketi deyin googla ya da "bing"e :) "demek ki yeterince aramamışsınız" doğru tespitti..
Sen de bu kadar paragraf yazcağına linki verebilirdin demi illa uğraştırcan...
Sen de bu kadar paragraf yazcağına linki verebilirdin demi illa uğraştırcan...Ya laftan anlamıyor musunuz? Adam Windows Update diyip diyip duruyor. Ultimate sürümünde Windows'un kendi programıyla indirebiliyorsunuz, niye link link diye tutturursunuz yazılanları okusanıza!
Dil paketleri kendiliğinden Windows Update ile Ultimate sürümünde mevcuttur, bir şey aramadan istediğiniz gibi indirebilirsiniz! Başlat'ta var! Ordan arayın bulun!
Gözünüze sokmam gerek böyle, dikkatlice okumak gibi bi alışkanlığınız yok ne yazık ki!Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 23 Ekim 2009 19:51
Arkadaslar Konuyu Acan Arkadasima Katiliyorum Yazdiklarinizi Okudum Ama Ultimate Kullaniyorum Tum Updateleri yaptim Ama Tr Dil paketi Inmedi Elinde olan arsa paylassin
Ya laftan anlamıyor musunuz? Adam Windows Update diyip diyip duruyor. Ultimate sürümünde Windows'un kendi programıyla indirebiliyorsunuz, niye link link diye tutturursunuz yazılanları okusanıza!BİLİYORUM BEN DE ULTIMATE KULLANIYORUMM!!!!!</
Dil paketleri kendiliğinden Windows Update ile Ultimate sürümünde mevcuttur, bir şey aramadan istediğiniz gibi indirebilirsiniz! Başlat'ta var! Ordan arayın bulun!
Gözünüze sokmam gerek böyle, dikkatlice okumak gibi bi alışkanlığınız yok ne yazık ki!
farukdgn 1170 tane msg yazmisin 500 kisiye yardim etmis olsan korkunc bir rakam karsiliksiz ilgileniyorsun yada ilgilenen arkadaslar var bazilarida arama denilen seye tenezzul etsin hep hazir konmasin demi.
Başlat>Tüm Programlar>Windows update>isteğe bağlı güncelleştirmeler(ayrıca 34 isteğe bağlı güncelleştirme var yazar)yükle ve sonra
Başlat>Denetim Masası>Saat,Dil ve Bölge>Görüntüleme dilini değiştir>English yazan yeri türkçe olarak değiştir
NOT:SENDE BUNLAR İNGİLİZCE OLARAK YAZAR GOOGLE TRANSLATE'DEN ÇEVİRİ YAP
iyiki bir cevap vermişsiniz arkadaşlar biri büyük yazar diğeri öbürünün açığını bulmaya çalışır...
istege bagli update oldugu icin arkadas göremedi demekki
Ya laftan anlamıyor musunuz? Adam Windows Update diyip diyip duruyor. Ultimate sürümünde Windows'un kendi programıyla indirebiliyorsunuz, niye link link diye tutturursunuz yazılanları okusanıza!siz aldırış etmeyin tamamiyle yanlış bir bilgi arkadaşi bilmiyor bildiğini sanıyor etrafa bağrıp çağırıyor. hatta sırf bunun için üye oldum WİNDOWS UPDATEDE windows 7 ultimatenin [Resmi] Tr dil paketi yoktur. bu yüzden indirilir
Gözünüze sokmam gerek böyle, dikkatlice okumak gibi bi alışkanlığınız yok ne yazık ki!indirmek için napcaz diye sorulmuş cevap veriyim
run(çalıştır) açın winver yazın versiyon ve buildinize göre internetten yazarak googleye örnk: Windows 7 ultimate 7600 türkçe dil paketi
bnmki 7600 bnmki gibi 7600 olanlar bu linkten indirebilir http://www.uploadstation.com/file/Bsak8P9 bunu kurduktan sonra win 7 updateden yükleyebilirsiniz
{Resmi olarak windows 7 ultimate Türkçe dili YOKTUR]} eğer 7600 deilse onlarda örnk 7400
windows 7 ultimate 7400 türkçe dil paketi indir yazsınlar bukadar basşit
https://rs906l3.rapidshare.com/#!download|906tl5|371873271|Windows_7_7600_RTM_Final_x32_BIT_TR_Dil_www.cshtr.com_TyLer.rar|37627|R~434DAFC5CB8A8DE2F065D50C46F3BBEA|0|0
rar pas : www.cshtr.com bu linkler fazla dayanmaz sonuçta telif hakkı war hızlı indirin sonra link kırık demeyin 2012 tarihinden itibaren windows 7 ultimate tr dil resmi olarak çıktı artık indirmeye gerek yoq
Windows updatede var zaten batugun herkes ney icin uğraşıyor :) isteğe bağlı indirme bölümünde mevcut zaten.
arkadaşlar update yapamıyorum o yüzden link isteyenlerdenim... ultimate win7-7106 kurulu crack yapmaya çalıştım ama olmadı güncellemeleri alamıyorum o yuzden.
haaa bir de türkçe dil paketi isteyen birine neden türkçe anlatım yapıyorsunuz ki?? başlat denetim masası falan... belli ki pc.si ingilizce ve ingilizce kullanamıyor. tamam forumda aktif olabiirsiniz bir çok soruna çözüm getimiş olabilirsiniz ama yardımcı olamayacağınız şeylere de boş boş yorum yapmayın ütfen