gönderir misin bakalım : )
Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (Turkish)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.banada yollarmısın saol bu arada 64 bıt degıl mı ?
bende linkleri alabilirmiyim arkadaşım?
File Name: tr_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65965.iso
Date Posted (UTC): 8/29/2009 4:17:35 PM
SHA1: 1B9DD4D398549B430D8B757B2EC2586E6A18E290
ISO/CRC: BBD213AA
File Name: tr_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65966.iso
Date Posted (UTC): 8/29/2009 4:17:35 PM
SHA1: 2A478A2875FF375A9BC98B67C7050E162AF2889D
ISO/CRC: 77530725
x86 da x64 de sızdı üsteki foruma baka bilirsiniz.Son Düzenleme: Tx3 ~ 31 Ağustos 2009 19:32
Kardeş yollar mısın bir zahmet :)
ö.m den iki alternatif link gönderdim ikiside aynı ama üstekiler 200 mb lık, altakiler 100 mb lık partlar halinde
rica etsem bana da atarmısın linkleri ...
arkadaşlar indirmeyi tamamladıktan sonra sha1 değerlerini kontrol edip kurun ve yorumlarınızı bekliyorum. elinizi çabuk tutun linkler her an silinebilir.
Elimizi ne kadar çabuk tutsak da, maalesef rapid download hızına müdahele ediyor sanırım. Saat 14.00 de indirmeye başladım. 200 mb lık partlardan 9 tanesini saat 20.00 ye kadar indirdim. 10. part'ın download'ı tam iki saat sürdü. 11. part ise 76. mb indikten sonra bağlantı kesildi. Şimdi tekrar başladım. Umarım emek/vakit boşa gitmez ve son part'ı da sağ sâlim indirebilirim.
Esasında bu tür uploadları yapanlar Rapid dışında link verseler daha güzel olur. Mesela Megaupload linkleri silmiyor. Üstelik, günün hangi saati download ederseniz, edin hız değişmiyor.
Bu rapid iyice gıcık etti artık. Anlaşılan BELEŞ indirmelerden epey rahatsız. Her part için 150 sn. bekleme süresi koymuş. Üye olmayan birisi bir dosya upload ettiğinde belli bir sayıya ulaştıktan sonra link siliniyor.
alpagun yapacak birşey yok bu linkleri aşıran bir japon ve rica minnet veriyor. mydigitallafe taki türk arkadaşlar bilir. en az iki haftadır bekliyoruz. msdn de yayınlanmadı 29 ağustosta düştü msdn ye
ama dindirmeler çoğalınca yeni uploadlar gelir.
iyi geceler rica etsem link bende alabilirmiyim
linkleri buraya niye yazmıyorsun o da olmadı bi text dosyasına yaz rapide at linki yaz ok
alpagun yapacak birşey yok bu linkleri aşıran bir japon ve rica minnet veriyor. mydigitallafe taki türk arkadaşlar bilir. en az iki haftadır bekliyoruz. msdn de yayınlanmadı 29 ağustosta düştü msdn yeÜstad, download henüz bitti. Bir kazaya uğramadan tamamladım. Üstelik SHA1/MD5/CRC32 değerleri de tamamen tutuyor. My digital life'da ki linklerden indirilenler orjinal MSDN sürüm.
ama dindirmeler çoğalınca yeni uploadlar gelir.Darısı diğer arkadaşların başına.
daha önce indirdiğimiz ingilizce sürüm ile bunun arasında ne fark var ? türkçe olması dışında
Aslında çok da zor bir şey değil. Özel paket hazırlamak da gereksiz. Daha kolaylaştırılmış bu sayede fakat DVD imajının orjinalliği gitmiş oluyor. Yani pek güvenli değil. Bunun yerine Microsoft'un sitesinden indirilmiş bir iso imajını kurup üstüne Microsoft'un Türkçe dil pakedi yüklenebilir. Bu sitede anlatılmış mesela. Zor bir işlem değil.
BU LİNKLER TR mi acaba BANA OZELDEN ATARMISIN ARKADASIM TESEKKURLER<
Arkdaşalr 200Mb lık olanların son 3 tanesi rapid tarafından bloklanmış :( 1.6Gb indirdim son 3 part yüzünden kaldım.Sakın 200Mb lık olan linkleri indirmeye başlamayın