Arkadaşlar ben bi sitede Windows 7 Ultimate için XP modu olduğunu gördüm.Bu mod pc'yi kastırmaz mı ?Kastırmazsa yüklücemde
Cevaplarınızı bekliyorum :)
Arkadaşlar ben bi sitede Windows 7 Ultimate için XP modu olduğunu gördüm.Bu mod pc'yi kastırmaz mı ?Kastırmazsa yüklücemde
Cevaplarınızı bekliyorum :)
xp modu win 7 de çalışmayan programları çalıştırmak için kullanılıyor pc özelliklerin iyi ise yükleyebilirsin.
xp modu pc nin kaynaklarını kullanıyor örn 2 gb ram var ise en az 512(isteğe bağlı 1 gb de olabilir), işlemciyi, ekran kartındanda 16 mb ram(nasıl arttırılıyor hic demedim) yani oyun falan oynamayı düşünüyorsan oynayamazsın.
Benim pc'nin özllikleri 3GB RAM,ATI Radeon HD 4350 1791GB,Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 3.06GHz,Windows 7 Ultimate 32Bit çalışırmı ?
Bende 1gb ram kullanıyorum şuanda xp mode ile çok rahat "highland warriors" oynuyorum(xp'ye atanan ram=256mb)
-Not:sistem rami kendiliğinden atıyor yapman gereken sadece microsoft'un sitesinden modu indirmek(microsoft virtual pc kullan)
pcnin özelliklerine göre ultimateyi yüklememeni tavsiye ederim bunun iki sebebi var öncelikle ultimate home pcni diğer versiyonlara göre daha fazla yorar ve tam verim alamazsın ayrıca xp modunun yanında aero özelliği var ki bu ikisi pcni yavaşlatmaya yeterde artar tam performans için home basic kullanabilirsin
Benim pc'nin özllikleri 3GB RAM,ATI Radeon HD 4350 1791GB,Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 3.06GHz,Windows 7 Ultimate 32Bit çalışırmı ?
Çalışır benim Pentium E2200 2.20 2GB RAM asus radeon hd3400'de windows xp modunda sistem yükü yokken (xpde) oyun oynayabiliyordum ama yükseklerini değil [şuanda ekran kartım yandı o ayrı :D