arkadaşlar benim bilgisayarım 2.00 ghz 2 gb ram intel pentium dual cpu e2180 ekran kartım ati sapphıre radeon x1550 series benim bilgisayarım windows 7 ultimateyi yavaş olmadan çalıştırabilirmi?(yavaşlamadan)
Windows 7 ultimate
Windows 7 Ultimate 32-bit sistemini çok rahat kullanabilirsin...
peki microsoft office 2003 windows 7de çalışırmı?
Yok artık LeBron James demek istiyorum!Hem de bağıra bağıra:)Böyle bir sistemde Windows 7, hem de Ultimate sürüm , nasıl çalışır yahu.Bende 567 Mhz Celeron var.Xp'yi zar zor çalıştırabildim.Ram takviyeleri mi dersiniz,ekstra fanlar mı dersiniz, valla ne gerekirse yaptım.Şu anda rahatım ama eğer bu fotoğraf fake değilse(ki %100 fake) yarın Windows 7 almaya gidiyorum:)
ekran kartı sanırım aero yu destekliyor.
işlemcin iyi , daha kötü işlemcisi olana kurmuştum.
2gb ram , çok bile.
office 2003 , 2007,2010 sorunsuz çalışır.
yavaşlamadan çalışması size bağlı.bilgisayar kullanmayı biliyorsanız , programların ne kadar ram , işlemci ,ekran kartı harcadığına bakıyorsanız sizin bilgisayar zor yavaşlar :)
ekran kartı sanırım aero yu destekliyor.ben 32 mblik sıkıştırılmış windows 7 indirdim.yüklerken winload.exe hatası veriyor.ama devam seçeneği bulunuyor.Sonrada bir şey daha çıkıyor.Bi şey seçmemizi istiyor.Böyle windows 7 yi kurmaya devam edebilirmiyim?
işlemcin iyi , daha kötü işlemcisi olana kurmuştum.
2gb ram , çok bile.
office 2003 , 2007,2010 sorunsuz çalışır.yavaşlamadan çalışması size bağlı.bilgisayar kullanmayı biliyorsanız , programların ne kadar ram , işlemci ,ekran kartı harcadığına bakıyorsanız sizin bilgisayar zor yavaşlar :)
ben 32 mblik sıkıştırılmış windows 7 indirdim.yüklerken winload.exe hatası veriyor.ama devam seçeneği bulunuyor.Sonrada bir şey daha çıkıyor.Bi şey seçmemizi istiyor.Böyle windows 7 yi kurmaya devam edebilirmiyim?
kestirme yoldan gitmek istemişsin, orjinal sürümünü indirmen lazım.
32 mb window7 olmaz seni yanıltmışlar windows7 görünümde olan casus bir programdır muhtelemen ayrıca windows7 için core2 işlemciden aşağısı uyumlu değil uyumlu olmaması onu çalıştırmaz anlamında değil performansı düşük olarak kullanabilirsin windows7 ancak bence elindekini sat vista veya window7 logosu olan donanımları seç pcyi tamamla. önerim sana anakart işlemci ram üçünün mhz frekansının aynı olmasını dikkat et üç parça donanım mhz,si aynı olmazsa o hızda çalışmaz.
önerim sana anakart işlemci ram üçünün mhz frekansının aynı olmasını dikkat et üç parça donanım mhz,si aynı olmazsa o hızda çalışmaz.frekans aynı olmassa çalışmazmı? günümüzde en hızlı ram 2400MHz !! işlemciler 2000-3000 hatta 4000MHz frekansında çalışıyor !! cümlede hata war sanırım anakartın desteklediği yere kadar gider frekans-performans işi...32Mb win 7 olmaz !! virüs yada casus yazılımdır. bnm sistemde sorunsuz çalışıyorsa ( o kadar oyun oynamama rağmen) snnqinde hiç sorun olmaz.
we arkadaşın koyduğu fotoya gelince %100 fake derim win 7 ztn en az 400-650 mb arası ram yiyor :D wardır bi çapan oğlu xD
işlemci, ram, ekran kartı hepsi win 7 e yeter de artar :D
frekans aynı olmassa çalışmazmı? günümüzde en hızlı ram 2400MHz !! işlemciler 2000-3000 hatta 4000MHz frekansında çalışıyor !! cümlede hata war sanırım anakartın desteklediği yere kadar gider frekans-performans işi...ben kotalıyım32Mb win 7 olmaz !! virüs yada casus yazılımdır. bnm sistemde sorunsuz çalışıyorsa ( o kadar oyun oynamama rağmen) snnqinde hiç sorun olmaz.
we arkadaşın koyduğu fotoya gelince %100 fake derim win 7 ztn en az 400-650 mb arası ram yiyor :D wardır bi çapan oğlu xD
işlemci, ram, ekran kartı hepsi win 7 e yeter de artar :
benim kotam 4gb windows 7 ultimateyi yüklersem kotayı aşarmıyım?
Yükleye bildnmi bilmiyorum ama anakartın win-7 destekli olması lazım...