Arkadaşlar bende hem windows 7 hemde windows xp var. Ama windows 7 beta ve RC 7100 sürümü...
Windows 7 yakında bitecek bu yüzden bende dosyalarımı sorunsuz bir şekilde xp'ye geçmek istiyorum.
Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Arkadaşlar bende hem windows 7 hemde windows xp var. Ama windows 7 beta ve RC 7100 sürümü...
Windows 7 yakında bitecek bu yüzden bende dosyalarımı sorunsuz bir şekilde xp'ye geçmek istiyorum.
Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl?
evet mümkün dosyalarını kolay aktarımla usb veya harici bi diske yedeklersin ordan tekrar xp ye aktarırsın.. yardıma kolay aktarım yazarsan orda anlatıyor uygularsın onları.. kolay gelsin
Hmm. Çalışırmı ki? windows 7 nin dosyaları xpyle uyum sağlar mı?
Benim istediğim zaten WINDOWS dosyası ve Program Filestı :( hiç bir yolu yok mu şimdi bu dosyaları aktarmanın
Daha 13 taşındayım :) Neyse ama siz beni anlamadınız.
Şimdi bu programları yükleyince sadece program filesa kaydolmuyorki. Windows dosyasınada kaydoluyor. Ben bunu aktaramadıktan sonra programları çalışıtıramam ki.
Neyse yani hiç bir yolu yok değil mi? Mecburen programları tek tek yükleyecem
windows 7 de , windows klasörü altında Media klasörünü xp ye taşımak için :
Media klasörünü kopyala yaparsınız ve bir usb ye yada hard diskin başka bir bölümüne yapıştırırsınız..
Xp yi kurduğunuzda media klasörünü ister windowsxp nin media klasörüne atarsınız istersenizde yine aynı yerde kalır yani taşımazsınız..
bazı oyunları program files de ki klasörlerini bulup , onları kopyala yapabilirsiniz..sonrada exe uzantısıyla oyunları çalıştırabiliriz..Yanlız bu bazı oyunlarda işe yarar ve oyunların setup dosyalarına nazaran daha büyük kapasitesi vardır..
Programda , oyunlarda ki yaptığınız gibi kolay olmayabilir..
En iyisi ve en kolayı , setup dosyalarıyla oyunları ve programları kurmak..
Ya RC niye kurdun ki Xp'ye dönüyorsun,en iyisi 32 bit prof. edition kur makinede rahatlar
arkadaşım ne istediğinin farkındasındır umarım. sen program files ve windowsu istiyorsun... kesinlikle mümkün değil. windows zaten sistemi oluşturan dosyalardan oluşuyor. xp'de farklı o 7'de farklı vistada farklı. artı program filestekileri sen teker teker xp kurcaksın.. istersen sana kolay indirme sitesi önerebilirim ninite.com burdan istediğini bulursun umarım. çoklu indirme programı. ve daha hızlı...