Arkadaşlar bilgisayarımda win7 build 7137 yüklü. Fakat Assassin's Creed'i düzgün çalıştırmıyor. Yani oyunu açıp oynuyorum ama 2-3 dk sonra donuyo görev yöneticisini açıyorum ve oyunu kapatmam gerekiyo. Herşey güncel acaba neden olabilir? (Ekran kartı driverım 186.06 beta, acaba beta olduğu içün olabilir mi ?)
Windows 7 vs Assassin's Creed
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sayın Ali Yenal Erbil sence win7 7201 i yüklemelimiyim ? çünkü sorunlar ve uyumsuzluklar olduğu duydum. Güvenilir mi ???
Bende 7201 i Kurdum Gayet Iyı Calısıyor Dıger Surumlere Gore Cok Hızlı Ahmet79 Sagolsun Verdı Bana LınkleRI Sana Ozelden Atıyorum Lınklerı Istersen Indır.
Name kardeş Allah razı olsun çok saol... Sana güveniyorum eğer bişi çıkarsa senden bilirim :D
olabilir. bide 7201 i denicem bakalım nolcak ?
kazanoName kardeş Allah razı olsun çok saol... Sana güveniyorum eğer bişi çıkarsa senden bilirim :Tamam Kardes :)
daha önce hiç olmuyordu galiba sorun win7 de çünkü ekran kartının beta sürümünü kaldırıp son full sürümünü yükledim gene aynı sorun. donuyo oyun ve kapamam gerekiyo. mecbur vista ya devam :(
öyle yaptım zaten bendeki driverı silip update yaptım o buldu onu yükledi yeniden başlattım açtım oyunu gene aynı ( ne uzun cümle oldu ama ) ...
hayır denemedim . deniim mi ??
abi oyunu silip baştan kurdum 1.02 patchi yaptım . çok güzel başladı hiç donma olmadı 1 saat geçti oyun gene dondu ve kapandı :(
abi yok yaw başka bişi olmalı crack felan diil oyun bu zamana kadar çok iyi çalıştı ben oyunu bitirdim zaten ama şimdi tekrar oynamak istiyorum ve windows7 buna izin vermiyor :(
Windows 7 yarım bir işletim sistemi. Daha tamamlanmadı. Bende kullandım bir süre ve oyun performansından memnun kalmadığım için vistaya döndüm. Önerim vista yüklemen ve sp1 de kurup oyununu sorunsuzca oynaman.
Ama yine sorun devam ederse hatayi donanımda araman gerekecek umarım vistayla düzelir.
Kazono,Arkdas Crack Ten olabılır Dedı Bence Su Yontemı Bır Kullan
Once Net Baglantını Kopar Sonra Oyunu Sıl Tekrar Yukle Crack Yap Oyle Dene Bır
Yada Yenı Crack Yap
abi vista kurdum ve hiç bi sorun yok Win7 niye böle yapıyo yaw ? Acaba win7'de xp mode kursam da o xp ye mi yüklesem ? öle olur mu yardım please !!!
Eski işletim sisteminde bu sorun yoksa sorun işletim sisteminden yada sürücülerden kaynaklanıyor olabilir.Önce bir önceki sürücüyü dene aynı sorun olursa windows 7 7201'i dene.Kullanan arkadaşlar sorun olmadığını yazmış.Kolay gelsin.
bende windows 7 yüklü Assassin's Creed alcam ama arkasında windows 7 yok vista ve xp var çalışıyormu windows 7 de yoksa driver mi indircem
Windows 7'de de çalışıyor Assassin's Creed.