arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.benim pc ilk alındıgında wistaydı ve nete girmemde hiçbi sorunum yoktu ancak şimdi windows 7 yuklendi ve artık nete giremiyorum arada sırada kafasına estigi zaman nete giriyor.sürekli internet erişimi yok diyor hep o unlem işareti var.bana arkadaşım tekrar vistanın kurtarma cdsiyle wistaya dönebilecegimi söledi acaba nekdar doğru bu?ve windows 7 atılırken hard diskimi 2 ye böldurmuştüm biri c diğeri e.bilgilerimi e ye atıp vista kurtarma cd sini takıp bilgisayrı eski haline döndürebilirmiyim?lutfen yardım edin gerçekten haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
windows 7-wistaya dönüş
dönmene gerek yok modeminin ayarlarına bak kablolarını kontrol et neden internet erişimi yok onu araştır belkide win 7in temiz degildir belkide kurdugun antivirustur belkide kurdugun programlardandır belkide kurcaladıgın ayarlardandır dönme bak bende dönerim! :D
Brandon Lee , usta ne filmdi ya değil mi The Crow yağmur her zaman yağamaz : )
hemen de panik yapısoun yaa :D dur bakalım sen ayarlarını kontrol ettınmı de panık yapıosun...windows 7 yı adam gıbı bı kullan zaten bı daha vıstaya donmek ıstemıceksın...senı yonlendıren arkadasların da caylak heralde hemn kurtarma cd sını takıp gerı donus yapmanı ıstedıklerıne gore ... :D
sırf internet çalışmıyo diye vistaya dönme baglantı noktalarını kontrol et yakında birisinin bilgisayarı var ise internettin calışıp çalışmadığına bir bak
ya tabiki bende dönüş yapmak istemiyorum ama zorunda kaldım.normalde heryerde interner var çok hızlı bişekilde özellikle xp de oluyor.ben yurdun internetinden bahsediorum.herkese giittim sordum bu işten anlyanlar var(yada bana öle dediler) geçmen gerek dediler.antisansur programı vardı youtube. ayarlarımın bouzlduğunu sölediler oyuzden.sildim ama çok gec yinede baglanmıorum.internet ayarları herşey normal gibi gözukuyor.şuanda ne yapçağımı bilmiorum ve internet bana lazım:(
neyi nasıl yapıcam onu da bilmiorumki windows 7de kalcaksam
sistem geri yükleme yapmanızı tavsiye ederim.
Başlat/tüm programlar/Donaltılar/Sistem Araçları /Sistem geri yükleme
evet..sizin için en kolayı bu sanırım :)
yani nekadar eskiye döniym ilk windows 7 yuklendigi zamanaammııı?:)yukledğim programlar ve dosyalarım gidermi peki ozman?
usb varsa , usb içine dosyaları atın..sonra usb yi çıkartın ve sistem geri yükleme yapın..
Sorunsuz tarihe geri yükleme yapın..
bilgisayarım - ağ- ağ paylaşım merkezi-bağdaştırıcı- ayarlarını değiştir-yerel ağ bağlantısı - ardından durum deyin gelen giden paketler nedir?
saatin yanındaki ağ bağlantısında ünlem işareti varmı yokmu ?
simpson bu soruyu sormak için üye olmuş foruma :)
bilgisayarım - ağ- ağ paylaşım merkezi-bağdaştırıcı- ayarlarını değiştir-yerel ağ bağlantısı - ardından durum deyin gelen giden paketler nedir?
saatin yanındaki ağ bağlantısında ünlem işareti varmı yokmu ?
evet var oldugu için giremiorum.normal baglandı gözukuo duruma baktıgımda ama bi yerinde internet erişimi yok dio
arkadaşlar cvp yok mu bilgisayrı geri almaktan başka:(
O sorunu biliyorum. Benimde arada başıma geliyor daha önce yazdıklarında "Youtube'a filan girmek için ayarları değiştirmiştim" demiştin. Ayarlar değişince modem o ayarlara göre çalışıyor. Bağlantı ayarların tam olarak aklındaysa 7'de de tamamen aynı ayarları yaparsan sorun çözülür. Mesela benim modemin bilgisayardan belli dns "ip"leri alıyor, eğer aynı modemden başka bilgisayar aynı dnslerle bağlanmıyorsa internete girmiyor. Hatta bilgisayarları ethernetle bile birbirine bağlayamıyorum. Ayarların eskisiyle birebir aynı yap haber et.
Düzeltme:İmla
ama ben eski ayarlarını da bilmioyorumki:( zaten bi modemden bi çok kişi kullanıo ögrenciyim yurtta kaldıgım için.xp de girio ama bende girmio arada sıradan da kafasına eserse çok zorlanıo yada girmede.evet banada aynısnı dediler antivurusten ayarların oynandı dediler ama geri getiren yok.bilgisayrdan da pek bişe anlamıorum zaten yani böle işlerden:( eski ayarlarımı bulabileceğim bişe var mı peki??