Windows 7 Yanıt Vermiyor Sorunu Lütfen!

farukdgn
29-01-2010, 14:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,219 mesaj

Arkadaşlar dün bilgisayarıma bi program yükledim bu bi çeşit hızlandırma programıydı ama sanırım program Kayıt defteri ayarlarını bozdu :( Bi program yanıt vermeyince normalde kum saati (klasik windows'ta) çıkar ve 5-10 saniye sonra pencere beyazlaşır ve yanıt vermiyor yazar. Ama şuanda yanıt beklenirken bile pencerede yanıt vermiyor yazıyor. Lütfen yardım edin bunu kayıt defterinde bi ayarı olmalı. Aşağıdaki resim ve videoyu bile zor kaydettim yanıt vermiyor deyince pencere sağa sola hareket ediyor.Sistem geri yükleme açık değil. Lütfen yardım edin tekrar format atmak istemiyorum sıkıldım artık formatta 3 saat uğraşıyorum. Lütfen aşağıdaki resimleri ve videoyu inceleyin. Resimlerdeki tüm pencerelerin başlıklarına bakın. Video 2mb'dır ve wmv formatındadır. Teşekkürler yardımınızı bekliyorum :(
Video'yu buradan indirin lütfen...

Son Düzenleme: farukdgn ~ 29 Ocak 2010 14:09
özkan_oktay
29-01-2010, 14:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

bu windows movie maker eski sürüm windowslar için deilmydi..

özkan_oktay
29-01-2010, 14:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

win 7 içi windows live movie maker var sn win xp için olan movie maker'i yüklemişsn o yüzden movie maker yanıt vermior win 7'yle uyuşmadığı için movie makeri'i kaldır ve windows live daki movie maker'i kullan..

farukdgn
29-01-2010, 15:13   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Movie makerla ne ilgisi var sen videoyu izledinmi!!!

Sertug
29-01-2010, 18:18   |  #5  
Sertug avatarı
Üye
62 mesaj

bence pcne format atmalısın bide pc nin özellikleri önemli enaz 25gb oyun var sende pcyi kasabilir bide son resimde 2 tane görev çubuğu vardı

Son Düzenleme: Sertug ~ 29 Ocak 2010 18:20
Kapalı Hesap (158332)
29-01-2010, 18:39   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj

Öncelikle yaptığın videoyu izledim.
 Bu sorun senin şu kullandığın program Windows 7'nin kullanımda olan sayfaların ve sürekli işlem yapmasından dolayı bazı kasılmalar oluyor. O proğram kayıt defterinden bir sürü değeri değiştirerek sürekli rami ve işletimi kullanan dosyalara etki yaptığımızda yani onları kenara taşımaya çalıştığında veya üzerinde  herhangi bir işlem yapmanı engelliyor.Bunun sebebi olarakta işlem yapan bir uygulamanın üzerinde herhangi bir şekilde oynanmaya çalışılması sistemi zorlayabiliyor.

Bu kayıt değerlerini elinle düzeltmen imkansız denebilicek kadar zor çünkü tam olarak 256 tane kayıt dosyasının değerlerini düzeltemezsin. Sadece bunlarda değil. Bu tür proğramlar sadece böyle tepki vermiyor. Bazıları tüm görsel özelliklerini kapatanları bile var.Geri dünüşümsüz yani Windows 7'yi hızlandırmak sadece böyle küçük ayrıntılarla gerçekleşebiliryor. Tabi bunlarda kısa vadede.

Size Önerim sadece Advenced Sytem Care'yi ve Cclenear'ı kullanmanız fazlasıyla yeterli başakasına gerke yok ;) Bunlarla ne kadar uğraşırsanız uğreşın sisteminize zarar veremezsiniz.

Saygılar...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (144326) ~ 29 Ocak 2010 18:43
farukdgn
29-01-2010, 19:15   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Yani format mı atmalıyım :) Atcam birazdan zaten sıkıldım artık vakit kaybı