Bend Windows 7 yi Yükledim Fakat Anlamadığım Birşey Var Ben İnternette Çok Gezinen Biriyim Ama Windows 7 İnternette Gezinirken Bile Yer Kaplamaya Başlıyor Ccleaner La Temizliyorum Fakat Kapladığı Yerin Tamamı Gitmiyor.Kapladığı Yeri Tamamen Nasıl Silebilirim Veya İnternetteki İzlediim Videoları Nereye Kaydediyor.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Windows 7 YARDIMM.
Hayır İnternette Geziniyorum C Klasörü 200 MB Daha Artıyor Böyle Giderse Yakında C klasöründe Yer Kalmayacak.Ama Hep 200 MB Değil Video İzlememe Ve İnternette Gezinmeme Bağlı Olarak Değişiyor Bu.
Hiçbir İşe Yaramıyor Off Nasıl Düzelecek ? 2 Gündür Kullanıyorum Windows 7 Yi Şimdiden 2GB Oldu Kapladığı Yer.
Doğrusu "Temporary Internet Files". Buraya tıklayarak istediğine ulaşabilirsin. Microsoft bunun için küçük bir araç geliştirmiş. Bunun yanında manuel olarak nasıl yapılabileceği de anlatılıyor.
internet explorer in ayarlarını aç.()internet seçenekleri)
gelişmişe gel.
orda kapanışta temporary internet files klasörünü boşalt yada benzeri bir seçenek var. onu seç. tempi otomartik boşaltır. önbellek filan düzenli olarak silinir.
Peki Temporary Internet Files i tamamen kapatablrmym yoksa herzaman bu programla mi silmek zorundayim ? Bu durum yznden w7 kullanamiorum.
internet seçenekleri---gelişmiş sekmesinde temporary internet files i otomatik boşalt gibi olan o seçeneği seç gerisine karışma. internet explorer kapanışta otomatik olarak yer kaplayan dosyaları silecektir. yoksa o dosyalar sürekli büyür.
bir başka yol...
ccclear yada advanced system care 4 gibi bir programla yer kaplayan dosyaları tek tuşla silebilirsin...
önerim ccclear
Peki ben mozilla kullaniosam da silermi ?
Ben önceden öyle yapiodum fakat hepsini tam olarak silmiodu xp de neden böyle bi problem yok ?