Windows 7 biraz karmaşık-güzel niteliğinde.
ama gerçekten hızlı.
Kullanım alışkanlığı gerektiren bir işletim sistemi bence.
Windows 7'ye alışma süreçlerinizi lütfen yazalım arkadaşlar...
sizce?
Windows 7 biraz karmaşık-güzel niteliğinde.
ama gerçekten hızlı.
Kullanım alışkanlığı gerektiren bir işletim sistemi bence.
Windows 7'ye alışma süreçlerinizi lütfen yazalım arkadaşlar...
sizce?
Hiç sorun olmadı. Vista'dan alışığım ben :)
windows 7 kendi otomatik yapıyor zaten , alışılmayacak bir yanı yok yani :)
xp, vista,linux kullandım xp hızlı ama çok can sıkıyordu sürekli bozuluyor, vista ii di biraz yavaştı, win 7 baya iyi çita (xp) dil ama at gibi hızlı su aygırı dil (vista) Fil gibi güçlü ve seri..
Win 7 çookk iiyyii..
şaçma gibi görenler olabilir ama çokda saçma olmadı :)
vista çıktığından beri kullanıyorum fakat derler ya gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtırmış ya baş
aynı o misal olmuştu.. kararsız çalışması, sistem kaynaklarını aşırı tüketmesi, görev çubuğu sorunları, uac donanım uyumsuzlukları oldukça başımı ağrıtmıştı. Xp ye ise geri dönmem mümkün olmadı bi zamandan sonra, xp gördüğüm zaman acayip tuhaf geliyordu lan bunu nasıl kullanmışım ben diye .. sonra windows 7 rc 7100 ile test aşamasına geçtim ve çok memnun kaldım, vistada yaşadığım sıkıntıların hiçbiriyle karşılaşmadım
ve geçtiğimiz haftasonu kimilerinin ulan ne enayi adamsın demesine karşın koşa koşa gidip aldım
home premium kullanıyorum , 5 yıllık bir bilgisayar kullanmama karşın performans olarak oldukça memnunum verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakediyor benim açımdan olay böyle , windows 7 sorunlu diyenler de var .. onların sorunları modifiye torrent win 7 kullanmalarından ileri geliyor çoğunlukla , zukonun rtmini kullanan çoğu kişi mavi ekran hatası alıyordu çevremde.. ee bu da normal zuko babasının hayrına upload etmiyor internete bunu .. saygılar ..