Arkadaşlar Windows 7 ye geçmek istiyorum Ama windows 7 nin hangi serisini kullanıyım bilemedim..windows 7 professional,windows 7 ultimate,windows 7 home basic.. Gibi serileri Var Hangisi Daha iyi daha kullanılır sizce ??
Windows 7 ye geçecem ama aklıma bi soru takıldı...
- 1
- 2
orj. mi alıcaksız??? orj. almayacaksan hiç geçme daha iyi...
normal bir ev kullanıcısı için Home Premium idealdir... hem fiyatı uygun 200TL civarında bir fiyatı var... çok zorlamaz heralde.... ama parası sorun değilse win7 ultimate alın :D tabii sisteminiz de önemli :D benim sistemde win7 ult 32bit var canavar gibi çalışıyor :D oyun olsun film olsun yada diğer programlar olsun hiç sorun yaratmıyor :D ama orj. alıcaksanız sorun yaratmaz... korsan ise sorun üstüne sorun çıkartır hiç tavsiye etmiyorum korsanı...
"hem fiyatı uygun 200TL civarında bir fiyatı var.." Firarist Bu sözüne bittim ha :D:D Hani Reklamlarda olurya Sadece ve sadece 999 tl diye :D Korsan alcam 200 tl ye ekran kartı alırım ondan iyi :) Evde kullanacam ama hangisi daha iyi ya kafam çok karıştı
64 bit ultimate en iyisi ve performanslısı eğer programlarınıda 64 bit kuracaksan..
@gkhnmr ya kardeşim ultimate kaç lira sen biliyormusun??? herkes 350-400TL bayılamıyor bi işletim sistemine...
@Pc Meraklısı~ ee ne yapalım ben belirlemiyorum ki fiyatları :D 200TL verirsin rahat rahat kullanırsın ben onu diyorum... korsan alınca yok virüs, yok şu yok bu, yok sahte uyarısı format at... valla kafanı ütülüyor sürekli... haa ama salla dersn sorun diil :D forumda warez yasak ama benim işletim sistemi de korsan daha doğrusu orj. in dwd e çekilmiş hali :D şu uyarıları kapatsamda çıkması hariç bi sorun yok ;)) sürekli güncellemeleri aç, güncelleme var cart curt çıkıp duruyor ama çokta tn xD istediği kadar çıksın :D
@gkhnmr ya kardeşim ultimate kaç lira sen biliyormusun??? herkes 350-400TL bayılamıyor bi işletim sistemine...orjinal alıp kullanmayı herkes ister tabi ama günümüzde kaç kişi şirketler dışında durduk yere gidip orjinal OS alıyor.. Ayrıca bu kadar pahalı olmasa korsana kimse tenezzül etmez zaten.. ben suan korsan win7 ultimate kullanıyorum ama ne uyarı geldiği var ne de sorun çıkardığı var.. Kendini orjinal sanıyor tıkır tıkır çalışıyor walla :D Cracker lar sağolsun :))@Pc Meraklısı~ ee ne yapalım ben belirlemiyorum ki fiyatları :D 200TL verirsin rahat rahat kullanırsın ben onu diyorum... korsan alınca yok virüs, yok şu yok bu, yok sahte uyarısı format at... valla kafanı ütülüyor sürekli... haa ama salla dersn sorun diil :D forumda warez yasak ama benim işletim sistemi de korsan daha doğrusu orj. in dwd e çekilmiş hali :D şu uyarıları kapatsamda çıkması hariç bi sorun yok ;)) sürekli güncellemeleri aç, güncelleme var cart curt çıkıp duruyor ama çokta tn xD istediği kadar çıksın :
benimki orj. key ile aktive edildiği için sorun çıkarmıyor ama yeni güncelleme var uyarısı bazen sinir bozabiliyor :D ama bana şimdi sorsalar ekran kartımı orj. win7 home pre mi? ekran kartı derim tabii ki... tercih meselesi :D 150TL e alınabilir ama win7 home pre onuda söyliyeyim :))
Firarist orjinaller virüs kapmıyomu :S Hepsi kapıyo o güncellemeyi kapatabiliyosun zaten..
virüs girer ona dicek lafım yok ama korsanlarda işletim sisteminin içine virüsü koyuyor "akıllı arkadaşlar" sonra o virüsü ne program bulabilyor ne de kapatabiliyorsun.. çünkü koruma programları gidipte işletim sisteminin dosyasını silemediği içn ve svchost gibi sistemin çalışmak için kullandğı programları kapatmaya kalktığınızda pc ya 1 dk sonra reset atar yada kafayı yer... o yüzden hiç birşey yapılamıyor...
firaristt bu söYlediklerini ne tesadufse konusan sahislar sirketin sahipleri msdn icinedemi koymuslar birakin her seyin icinde yok ilac olayina gelince oda yapan hacker grubuna göre degisir
bence ultimate kullan aslında korsan win 7 ile fişlenmeden tüm updateleri sorunsuz çekmenin yolu varda burda söyleyemem wareze girer
bende orijinal windows 7 home premium var hem aksiyon olsun hemde ultimate daha iyi diye korsan ultimate kullanıyorum
aferin seni tebrik ediyorum... hangi akla uyup yapıyorsun onu merak ettim??? aralarında çok bi fark yokki....bitlocker farkı var bide aksiyon oluyor korsan kullanınca bi sebebi daha var orijinal keyin etkinleştirme sınırı mesela çok format atarsan keyin limiti doluyor telefonla aktive ediyorsun bi süre sonra telefonla aktivasyonda olmuyor yeni lisans alın diyorlar
en önemlisi aksiyon tabiki
virüs girer ona dicek lafım yok ama korsanlarda işletim sisteminin içine virüsü koyuyor "akıllı arkadaşlar" sonra o virüsü ne program bulabilyor ne de kapatabiliyorsun.. çünkü koruma programları gidipte işletim sisteminin dosyasını silemediği içn ve svchost gibi sistemin çalışmak için kullandğı programları kapatmaya kalktığınızda pc ya 1 dk sonra reset atar yada kafayı yer... o yüzden hiç birşey yapılamıyor...Korsanların içine Nie virüs koysunlar yaa .s Adam orjinalden alıp diğer cd ye kopyalıyo oda orjinal sayılır 2'side aynı dosya Orjinal cd'den alıp diğer cd ye kopyalıyo sadece Bunun neyini gördün anlamadım..Orjinalllik uyarısı içinde yöntemler var ;)
pc meraklısı senin dediğin benimki gibi orj. dwd den başka dwd e atılmış olunca.. ama diğer ( internetten indiriilenler vs.) içlerinde virüs oluyor genelde :)) benimki gibi olduğunda sdece güncelleme yaparsanız orj. uyarısı verir o kadar :D
Adamın işi gücü yok virüsmü atacak bide .d Sanmam
en iyi diyebileceğim ultimate yu tavsiye ederim :)
Peki sistemimin 64 bitimi 32 bitimi kaldıracağını nerden öğrenebilirim ?
işlemcim 1.6 ghz Ram 1 Gb 64 bit kaldırır dmei ?
64 bit kavramı o dediklerinle alakalı değil.
bir kodlama.
bir işeltim sistemi 32 şekilde kodlama yapaniliyor.
diğeri
64 şekilde kodlama yapabiliyor bundan başka bişi değil.
Fark ise 32 bit işletim sistemi devre potansiylei bakımından artık sınırlarda. yani en yüksek seviylerine teknoloji ulaştı ve geçti. 32 bit 3.200 mb ramde son buluyordu.
64 bit sınırı henüz standart kullanıcı bazından geçilemedi. bu işletim sistemide 6.400 mb ram kullanıyor.
5 yıla çıkacak yeni dosya sistemi gibi bişi. NTFS de 2 tb de son buluyor üstü yok olurda teknoloji 40 tb lik disk çıkartırlarsa 20 tane 2 tblik diskemi bölcez ??
işte bu karmaşadan kurtulmak için böyle şifrelemeleri değiştirip durular.
- 1
- 2