Özellikler ve Avantajlar
Tüm bilgi işlem gereksinimlerinizi karşılayacak çok yönlülük, performans ve güvenilirlik.
Herkes bilgisayarından farklı şeyler bekler – iş, oyun, Internet, müzik, eğitim ve daha fazlası. Intel® Pentium® 4 İşlemcili bir bilgisayar sizi yeni deneyimlere götürecek kapıyı açar. En az sizin kadar çok yönlüdür.
Hyper-Threading Teknolojisi† ile daha yüksek performans
Hyper-threading iki yazılım katmanını paralel olarak yürütebilmek için çok katmanlı yazılım uygulamalarını destekler ve böylelikle sistemin tepki verme süresini geliştirir. HT Teknolojisine sahip Intel Pentium 4 İşlemciler, sonucunda daha fazla verim ve etkinlik elde edilen performans ve çoklu görev kazanımları sağlar.
Gelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisine‡ sahip Gelişmiş Güç Yönetimi
Gelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisine sahip Intel Pentium 4 İşlemciler, daha az güç gerektiren uygulamalar çalıştırılırken, işletim sisteminin işlemci hızını ayarlayabilmesini sağlar. Artan güç verimliliği tasarruf sağlar.
Intel 64° ile ölçeklendirilebilirlik ve performans
Intel 64° [/resim] sistemin 4GB'nin όzerinde hem sanal hem de fiziksel belleği hedef almasına olanak sağlayarak, performansı artırır. Intel 64 geleceğin uygulamalarının kullanılabilmesine yardımcı olacak şekilde, 64 bit işlemleri de destekler.
Execute Disable Bit** işlevi yatırımınızı korur
Execute Disable Bit destekleyen işletim sistemleriyle birlikte zararlı bazı “buffer overflow” saldırılarından korunmaya yardımcı olur.
İşlemcimin ÖzeLLikLeri Bakın 64bit DestekLiyor mu?