Arkadaşlar bende Vista'yı kullanmadığımdan bir heves var.Windows 7'nin görünüm açısından vistadan tek farkı görev çubuğu(hatalıysam uyarın:D)Windows 7 ye vista görev çubuğuna çevirme şansı varmı programsız.
Windows 7'ye Windows Vista görev çubuğu
windows 7 de araç çubuğu araçları aynı şekilde kullanılabiliyor. ama bu araç çubukları kenarlara kendiliğinden tutunduğundan ve serbest olarak kullanılabildiğinden buna gerek yok. vista dan farkı vista da sığmayan araçlar sayfa sayfa gösteriliyordu burada ise ekranda dağınık olarak gözüküyor.
Görev Çubuğu'na sağ tıkla Özellikler'e tıkla. Açılan pencerede Görev Çubuğu Pencereleri: yazısının karşısında Her zaman birleştir, etiketleri gizle yazar. Bunu Hiçbir zaman birleştirme olarak değiştir. Bir nebze de olsa Vista'ya benzedi ancak tıpkısı olmadı tabii. En sağda Masaüstünü Göster yok Vista'da, saatin altında tarih yazmıyor mesela.
hayır arkadaşlar ben diyorumki vista görev çubuğunun başlat menüsünün değişiik bir yapası var.ben 2. resideki gibi olabilirmi diyorum programsız
1.Resim kendi bilgisayarımda kullandığım windows 7 görev çubuğu
2.Resim internetten bulduğum bir vista görev çubuğu görüntüsü
1.[/URL]
2.[URL=http://img222.imageshack.us/i/57941.png/]
o zaman [url=../kisisel/92206/]doganogulturk[/url] un dediğini yap ama hızlı başlat win7 de biraz daha gelişmiş olduğundan onda da bir farklılık konusu.
bu arada xp ile vista görev çubuğunun farkı sadece saydamlıkta.
farklılık başlat menusündeki arama kutusunda.
windows 7 nin ekranını gören birisi vista sanıyor zaten : )
windows 7 nin görev çubuğunuda vista ya benzetirsek o zaman inandıramayız windows 7 olduğuna : ))
Arkadaşlar bende Vista'yı kullanmadığımdan bir heves var.Windows 7'nin görünüm açısından vistadan tek farkı görev çubuğu(hatalıysam uyarın:D)Windows 7 ye vista görev çubuğuna çevirme şansı varmı programsız.madem çok heveslisin vista ya, o zaman burdan full vistayı online kullana bilirsin.
Trance arkadaşım linki kontrol eder misin ?
bembeyaz bir ekran çıkıyor bende : (
hayır arkadaşlar ben diyorumki vista görev çubuğunun başlat menüsünün değişiik bir yapası var.ben 2. resideki gibi olabilirmi diyorum programsız1.Resim kendi bilgisayarımda kullandığım windows 7 görev çubuğu
2.Resim internetten bulduğum bir vista görev çubuğu görüntüsü1.[/url]
2.[url=http://img222.imageshack.us/i/57941.png/]
ADIM ADIM ANLATACAM VE AYNEN SENİN GİBİ BENDE DELİ OLMUŞTUM AMA AYNI VİSTADAKİ GİBİ YAPABİLDİM:)
İLK OLARAK BURADA YAZILANLAR GİBİ GÖREV ÇUBUĞUNDA SAĞA TIKLAYARAK ÖZELLİKLERE GİR
GÖREV ÇUBUĞU DÜĞMELERİNİ HİÇBİRZAMAN BİRLERŞTİRME OLARAK DEĞİŞTİR
BU ArADA MASA ÜSTÜNDEKİ MSN E SAĞA TIKLA VE ÖZELLİKLERE GİR
UYUMLULUK BÖLÜMÜNE GİRİP SADECE VİSTAYI SEÇ
SONRA GÖREV ÇUBUĞU ÜZERİNDE SAĞA TIKLA VE GÖREV ÇUBUĞUNUN KİLİDİNİ AÇ
HİÇBİR DOSYA VEYA KLASÖR AÇIK OLMADAN YANİ GÖREV ÇUBUĞU BOŞKEN
GÖREV ÇUBUĞU ÜZERİNDE SAĞA TIKLAYIP ARAÇ ÇUBUKLARINA ORDAN DA YENİ ARAÇ ÇUBUĞUNA TIKLA
KALSÖR YAZAN YERE:
%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
YAZISINI KOPYALA VE KLASÖR SEÇE BAS
DAHA SONRA ARAÇ ÇUBUĞU ÜZERİNDE GENE SAĞA TIKLAYIP METNİ GÖSTER VE BAŞLIĞI GÖSTERE TIKLA
SONRASINDA YENİ ARAÇ ÇUBUĞUNUN SINIRLARINI(HEMEN SAĞINDA VE SOLUNDAKİ ÇİZGİLERİ) BAŞLAT MENÜSÜNE SÜRÜKLE (ARAÇ ÇUBUĞU ÜZERİNDE YERİNİ BELİRLE) SONRA MASA ÜSTÜNDEKİ İSTEDİĞİN DOSYA VEYA KLASÖRÜ ORAYA SÜRÜKLE(VİSTADA YAPTIĞIN GİBİ)
EN SON DA GÖREV ÇUBUĞUNUN ÜZERİNDE SAĞA TIKLAYIP GÖREV ÇUBUĞUNU KİLİTLE YE TIKLA