windows 7 yi harikalar dünyası yapan içerisine yeni driverların entegre edilmiş olmasımı?
xp de hala çoğu cıhazın drıverı 2001 den kalmadır.mıcrosoft bu durumu servis paketleriyle hallederek yenı cıhazların dırverlerını entegre edemezmıydı xpye..ederdi..
maksat ne goz boyamak...
"aaa windows 7 butun aygıtları kendılıgınden tanıdı ne kadar harıkaaaaaa" ..dedirtmek ve satın aldırtmak.
aynen vistadaki dx10 satıs teknıgıne benzıyor buda.
mıcrosoft bunu hep yapmıstır..olay olacak ısletım sıstemlerı 3-4 ısletım sıstemı sonra cıkar.xp olay oldu vısta fıyasko buyuk ıhtımal win7 de oyle olucak belkı wın 7 den sonrakıde oyle olabılır ancak ondan sonrakı cok gelısmıs ve ınsanların beklentılerını karsılayacak bı sıstem olabılır dıye dusunuyorum..
bence su an ınsanlar ısletım sıtemlerınden fılmlerdekı gıbı klasık mousela tıklama yerıne seslı yada hareketlı komutlara karslık verme gunluk yapılan rutın ıslerı kendı kendıne halletmesı falan gıbı seyler beklıyorlar...artık gorsel suselemelerle goz boyama devrı kapandı.
Windows 7 yi kurdum birkaç sorum olacak ?
- 1
- 2
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
xp deki oyunları calıstırıyormu acaba mesela cyrsıs ?? bılgısıı olan varmı arkadslar..
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
windows 7 yi harikalar dünyası yapan içerisine yeni driverların entegre edilmiş olmasımı?XP'de SP3 olmasına rağmen var olan güvenlik açıklarından ve Windows 7 ile birlikte gelen onlarca yenilikten bahsetmediğinze göre bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalıştığınız izlenimine kapılmaktan kendimi alamıyor ve hayatınızda bir kere bile Windows 7 kurmadığınız düşüncesinin beynimde oluşmasını engelleyemiyorum.
xp de hala çoğu cıhazın drıverı 2001 den kalmadır.mıcrosoft bu durumu servis paketleriyle hallederek yenı cıhazların dırverlerını entegre edemezmıydı xpye..ederdi..
maksat ne goz boyamak...
"aaa windows 7 butun aygıtları kendılıgınden tanıdı ne kadar harıkaaaaaa" ..dedirtmek ve satın aldırtmak.
aynen vistadaki dx10 satıs teknıgıne benzıyor buda.
mıcrosoft bunu hep yapmıstır..olay olacak ısletım sıstemlerı 3-4 ısletım sıstemı sonra cıkar.xp olay oldu vısta fıyasko buyuk ıhtımal win7 de oyle olucak belkı wın 7 den sonrakıde oyle olabılır ancak ondan sonrakı cok gelısmıs ve ınsanların beklentılerını karsılayacak bı sıstem olabılır dıye dusunuyorum..
bence su an ınsanlar ısletım sıtemlerınden fılmlerdekı gıbı klasık mousela tıklama yerıne seslı yada hareketlı komutlara karslık verme gunluk yapılan rutın ıslerı kendı kendıne halletmesı falan gıbı seyler beklıyorlar...artık gorsel suselemelerle goz boyama devrı kapandı.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
"Flood yapan birçok kişi var...
vatansever arkadaş TUR dil paketlerini dağıtıyor.
Windows 7 driverlearı otomatik olarak yükler.
windows.old eski Windows'unuzun bilgilerini taşır."
türkçe dilini dağıtması önemli değil ben zaten ingilizce kullanıorum türkçe paket olmasına rağmen yüklemedim.
- 1
- 2