windows 7 pcme kurdum ama beğenmedim.xpye çevircem ama çevrilmiyor.format cdsini takıyorum.format atmak için bir tuşa basın yazısı gelmiyor.nası atabilrim yardım edin.
windows 7 yi xpye çevirmek?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
OP Taze Üye
10 mesaj
OP Taze Üye
10 mesaj
OP Taze Üye
10 mesaj
OP Taze Üye
10 mesaj
msnyide açamıyomki açmıyo güvenlik filan diyo :D
Aman sakın derim bende vista çıktıgında tiksinmiştim ve xp yüklemek istiodum ma kısmt olmadı ve 2 senedir vista kullanıyorum.Dün xp format attım laptopa afedersin ama bırak hızlı yapmayı tek bir işe bile ayramadı her driveri tek tek bulmak falan bana ölüm geldi kurdum vistayı kafam rahat herşey otomatik.Kesin windows 7 de xp ve vistadan daha iyidiryeni oldugu için alışaıosun kurcala her deliğini.
Ama illada xp diosan Bilgisayar açılınca F2 ye bas Bios menüsü çıkınca Boot a gel orada DVD seçeneğini yukarı taşı kaydet ve sonra xp diskini takıp tekrar başlat açılınca yüklemebaşlayacak
Yıllanmış Üye
169 mesaj
şimdi bıosu fln anlatcam amam hiç girmeyelim.pc açıkken masa üstündeyken cd tak öyle formatla.yok ben bıostan yapcam diosan,boot menü var karıştır bulursun en başa cd rom u al ondan sonra hdd yi.kolaysaçmalama ozaman duzgun format olacağını sanmıyorsun heralde...BIOS tan BOOT ederek pc yi baslat öyle at