Arkadaşlar ben aslında XP Professional kullanıcısıyım vede çok memnunum :) Emektar bilgisayarımada çok yakıştığını düşünüyorum :)
Yakın bir akrabama son teknoloji bir Laptop aldık .. Kendi içinde kurulu Vista vardı ve birde Windows 7 CD'si hediye ettiler .. Vista'yı Windows 7'ye yükselttik.. Yükseltirken Vista'da yüklediğimiz program ve belgelerde yedeklendi tabiki .. Sonra programları açmaya çalıştık, Vista'da kullandığımız hiç bir program açılmıyor .. Hata veriyor ve ''Program bu işletim sistemiyle uyumlu değil'' değil diye bir yazı çıkıyor .. Yani eski programlar olsa anlayabilirm derim ki; yani bu Windows 7'yi tasarlarken eski programları düşünmemiş olabilirler .. Ama Office programlarının en güncel sürümlerini , Fifa 2010'u , Call Of Duty Modern Warfare'i hiç birini açmıyor .. Şu an Laptop yanımda değil ve bu işe gerçekten kafam takıldı .. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltilir ? Çokta bilgisayardan anladığım söylenemez anladığım dilde açıklama yaparsanız sevinirim ..
( Bu arada uygulamanın üstüne gelip, sağ tıklayıp ''Uyumluluk .... '' seçeneğinden yapmayı denedim kesinlikle çözüm olmadı .. )
Şimdiden teşekkürler ..