arkadaşlar windows 7 yükledim ama ingilizce otomatik olarak türkçe yapar dediler olmadı nasıl türkçeleştiririm süleyman arkadaş lütfen bu işe bir el atın yardımınızı bekliyorum teşekkürler cvp bekliyorum
Windows 7 Yükledim Ama İngilizce
Win 7 enterprise yüklediyseniz işiniz zor.Ben sürüme uygun Türkçe dil paketi bulamamıştım.Sonra forumdan bir arkadaş göndermişti.Zaten bu şekilde %100 Türkçe olmuyor.Yardım menüleri ve bazı dosyalar ingilizce gene.Şu an ultimate kullanıyorum.Tamamen Türkçe sürüm.
eve tWin 7 enterprise yükledim peki anlaşıldıda hiç olmazsa birazı türkçe olsun bari dili türkçe yapmak için nereden giriş yapmamız lazım acaba
eyw kardeş bu yardımını unutmam şu an indiriyorum sağolasın
Rica ederim.Bir şey daha hatırlatayım bu arada önemli çünkü.Win 7 enterprise kullanım süresi 90 gün olup sistemi kurduktan sonra 10 gün içinde aktive etmelisiniz.Aksi takdirde sistem saat başı kapanacaktır.Türkçe yamayı kurduktan sonra bilgisayarım>sistem özellikleri sayfasında en altta windowsu etkinleştir yazar.Bastığınızda otomatik olarak etkinleştirme yapacaktır.Win 7 enterprise de etkinleştirme anahtarı iso kalıbının içinde gömülü olarak gelmektedir.Başka yerlerden bunun keyi yok nasıl bulacağım demeyin sonra. :)