Arkadaşlar Vista yüklü windows 7 yüklemeye çalışıyorum fakat ilk olarak dvd den denedim.Dosya genişletiliyor kısmında uzun süre kalıyor.5 saat kadar falan.Farklı dvdlerle denedim.Elimdeki dvd farklı bir pc de sorun çıkarmadı.Daha sonra usb ile denedim.Onda da yükleme tamamlanıyor ekranında aynı şekilde kaldı.Herhangi bir hata falan vermiyor sadece kalıyor o şekilde.Bir türlü yükleyemedik sistemi yardımcı olursanız sevinirim...
Windows 7 Yükleme Sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
dvd calisiyorsa senin dvd okumakta zorlaniyor
usbden yüklemeyi dene
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj
Kurulumu x86 (32bit) olarak mı gerçekleştirdin,x64 (64bit) olarak mı gerçekleştirdin.Donanımın desteklemediği halde 64bit yüklemeye çalıştıysan böyle bir hatayla karşılaşabilirsin (bende yaşadım aynı sorunu)
Kurulumu x86 (32bit) olarak mı gerçekleştirdin,x64 (64bit) olarak mı gerçekleştirdin.Donanımın desteklemediği halde 64bit yüklemeye çalıştıysan böyle bir hatayla karşılaşabilirsin (bende yaşadım aynı sorunu)x86 x64 olayına gelince sistem x64 destekliyor.Ama ben o ihtimale karşı yine x86 denedim sonuç aynı.Son Düzenleme: mstwntd28 ~ 14 Haziran 2010 20:06
Kurulumda hata olabilir.Daha önce çok kez format attım sıkıntım o yönde değil format atma ile ilgili değil yani.
http://www.gelecekonline.com/metin/windows_7_kurulumu-1786
Yıllanmış Üye
279 mesaj
Neyse ben bir internetten araştırıyorum.Bulursam birşeyler paylaşırım.
Neyse ben bir internetten araştırıyorum.Bulursam birşeyler paylaşırım.Ben baya araştırdım ama kaydedeğer bişey bulamadım.Sata İde ayarları ile ilgili bir sıkıntı olduğu düşüncesindeyim.Boot dan farklı farklı denedim ama beceremedim.Bilen biri olur belki diye sormuştum umarım bişeyler bulursun..Teşekkürler yardımın için..
Yıllanmış Üye
279 mesaj
Bakıyorum ama bende pek birşey bulamadım.