Windows 7 Yüklenir mi Pc nin Özellikeleri
#WDDM 1.0 ve üstü sürücüye sahip, DirectX 9 ekran kartı. bunun olup olmadıqını nerden anlıcaz
ekran kartınızın tam olarak markası modeli nedir ?(siz windows7 yi yükleyebilir , rahat rahat kullanabilirsiniz..)
Yüklenir tabi.Ben pentium m 1.63 ghz ddr 512 mb ram'lik laptopta çalıştırıyorum windows 7'yi.Hemde xp'den daha hızlı.
Yüklenir ama ram i yükseltmenizi öneririm
1 GB ram Windows 7 (32-bit için) gayet yeterli. Tabi daha fazlası isteniyor ise (Oyunlar veya ağır uygulamalar) o zaman ram akviyesi yapılır,
Ama zaten bu tüm işletim sistemleri için geçerli daha fazla ram daha fazla performans ;)
Yüklenmesine yüklenirde yüksek oranda performans düşüklüğü yaşarsın.. ÖRNĞİN; oyun oynarken sık aralıklarla donma gibi.
RAM in az. Yeni oyunları oynamaya kalkarsan kasma yapabilir :)
ekran kartını sölese oyunun kasıp ,kasmayacağı belli olurda işte ?
1gb ram ile en sevdiğimiz oyunları oynayabilir..Low ayarda oynar ama yine oynar..örnek :crysis
batman aa , fifa 2010 gibi oyunları unutmalı ama :)
yüklenir sistem özellikleri yeterli ;)
Onca övgüler düzülen ve bazı yerlerde gördüğüm eski pclerde bile xpdenhızlı iddiasını duyduğum için windows7'yi benim laptopta(1.7 ghzpentium m, 2gb 677 ram, gma900) denedim. Birkaç oyun oynadım. Sonuçolarak bence bu iddia yalan. çünkü işlemci istiyen oyunlarda (rometotal war) resmen ölüyordu. gta san andreasta, bf middle earthte oyunayarlarını düşürmek zorunda kaldım. tek çekirdekli pclerde ve 2gb'tanaşağı pclerde daha rahat oyun oynamak için xp daha iyi.
Onca övgüler düzülen ve bazı yerlerde gördüğüm eski pclerde bile xpdenhızlı iddiasını duyduğum için windows7'yi benim laptopta(1.7 ghzpentium m, 2gb 677 ram, gma900) denedim. Birkaç oyun oynadım. Sonuçolarak bence bu iddia yalan. çünkü işlemci istiyen oyunlarda (rometotal war) resmen ölüyordu. gta san andreasta, bf middle earthte oyunayarlarını düşürmek zorunda kaldım. tek çekirdekli pclerde ve 2gb'tanaşağı pclerde daha rahat oyun oynamak için xp daha iyi.bir laptop ile masaüstü aynı kefeye konmaz !yeni nesil laptoplarda işlemci de yüksek artık..bu sorun eski laptoplarda olabilir(sadece olabilir diyorum çünkü laptop almak hiç istemedim)
1,7 ghz işlemci mi kaldı artık ? :)
Onca övgüler düzülen ve bazı yerlerde gördüğüm eski pclerde bile xpdenhızlı iddiasını duyduğum için windows7'yi benim laptopta(1.7 ghzpentium m, 2gb 677 ram, gma900) denedim. Birkaç oyun oynadım. Sonuçolarak bence bu iddia yalan. çünkü işlemci istiyen oyunlarda (rometotal war) resmen ölüyordu. gta san andreasta, bf middle earthte oyunayarlarını düşürmek zorunda kaldım. tek çekirdekli pclerde ve 2gb'tanaşağı pclerde daha rahat oyun oynamak için xp daha iyi.Siz dediğiniz oyunlarda, dediğiniz sistem özelliklerinde hangi işletim sistemi yüklerseniz yükleyin o çözünürlüğü düşürmek, işlemci sıkıntısı çekmek zorunda kalırsınız.Ekran kartı onboard üstelik yanılmıyorsam en az 2 yada 3 senelik bir model...
sitemde tanıttığım programla tam uyum listesini görebilirsin
link :http://barkinkizilkaya.com/post/ ... azc4b1r-Ya-SIZ.aspx