ben harddiski 2 ye bölünmüş halde kullanıyordum (biri xp diğeri dosyalarım) windows 7 yüklenirken xp ye format atıp ona yükleyecekken dosyalar olana format atılıp yüklenmiş benim verilerimi kurtarmam gerekiyo ne yapmalıyım
windows 7 yüklenirken yanlış diski formatlladı:(
geçmiş olsun formatladığı için ve sonradan kendi dosyalarını kurduğu için yapacak bişey yok.maalesef
windows 7 siz disk seçim ekranında biçimlendirme ve diski yeniden oluşturma seçeneğini kullanmazsanız diski formatama z ve verileri silmez.Ya dosyaları olduğu gibi bırakır yada windows.old adı altında bir klasör oluşturup içerisine taşır.
1.) C diskinize bakın bakalım windows old adında bir klasör varmı?
2.) Windows 7 kururlumunda yönetici haklar vb. sebeble varolan diğer diski direk kullanıma açmamaktadır. Açmak için disk yanetimine girip diğer diske sağ tıklayıp harf ata seçeneğinden bir harf atamalısınız. Ancak harf atayınca disk disk listesinde gözükür ve kullanıma açılır.
Acaba siz kurulumda diski kendinizmi seçip biçimlendirdiniz?
bak bunu yeni öğrendim ama kardeş sanırım kendin seçip formatlamıyor musun? yoksa win7 seçim yapmayınca ya da başka bi seçenekle silmiyormu bilgileri ?
mk1bak bunu yeni öğrendim ama kardeş sanırım kendin seçip formatlamıyor musun? yoksa win7 seçim yapmayınca ya da başka bi seçenekle silmiyormu bilgileri ?windows 7 xp gibi değil. Kurulumda siz bizzat diski silmezseniz, biçimlendirmezseniz asla veri silmiyor, diskin boş olduğu kısmına yükleniveriyor garibim.
khramnwindows 7 xp gibi değil. Kurulumda siz bizzat diski silmezseniz, biçimlendirmezseniz asla veri silmiyor, diskin boş olduğu kısmına yükleniveriyor garibim.Afedersin ama...
Ben win 7 yi kurarken c de vista vardı ben kurulum ekranında c yi ilk önce biçimledim sonra sildim ve tekrardan hdd de bölüm oluşturdum ve işletim sistemini yani se7en ı öyle kurdum hdd ye benim bu yaptığım işlem senin bahsettiğinle uyuşmuyor ?
energydangerAfedersin ama...C yi sildiğinize eminmisiniz ? Yanlışlıkla D yi veya D yide silmiş olmayasınız.Silmediyseniz duruyordur disk yönetiminden harf aamalısınız.
Ben win 7 yi kurarken c de vista vardı ben kurulum ekranında c yi ilk önce biçimledim sonra sildim ve tekrardan hdd de bölüm oluşturdum ve işletim sistemini yani se7en ı öyle kurdum hdd ye benim bu yaptığım işlem senin bahsettiğinle uyuşmuyor ?Şu anda harddiskinize kaç bölüm gözüküyor ? D diski var mı?
lg e500 serisi notebook kullanıyorum sana şöyle anlatim
c sürücümüm adı windows vistsa ultimate idi.
d sürücümün adı ise mekan in meydan dı
windows 7 kurulum ekranında windowsu kuracağımız yeri soran bi bölüm varya orda custom (advanced) oradan drive options(advanced) i seçtim sonrada c sürücüsünü yani windows vista ultimate yi seçtim bölümü formatladım sonra sildim sonrada yeni bölüm oluşturdum GB değerini girip en sonunda windows 7 kurulduktan sonra d sürücüsü bilgisyarımda görünüyordu yani harf falan atamadım
ama bir arkdaşıma daha kurdum windows 7 yi onun bilgisyarında d sürücüsü görünmüyordu disk yönetimindn harf atsadım oda denedim yani ilk önce korktuk d yok oldu diye bi kaç kurcaladım harf atadım d bilgisayarımın içine geldi öyle yani senin bahsettiğinde Kurulumda siz bizzat diski silmezseniz, biçimlendirmezseniz asla veri silmiyor diyorsun bende böyle bi şey olmadı onu anlatmak istiyorum yani kardeş
benim harddiskim şöyleydi....c:dosyalarım....e:windows......win7 kurarken advanced i seçtim bana iki diski de gösterdi birinde system diğerinde logical yazıyordu system olan xp die dedim ona yükledim.....diski formatlayıp yüklemiş win7 yi ama o disk dosyaların olduğu diskmiş öğrenince mahfoldum
Bence yinede dosyalaın büyü çoğunluğu duruyordur veri kurtarma yazılımları ile diski bir taratmayı deneyin.
djturnzben harddiski 2 ye bölünmüş halde kullanıyordum (biri xp diğeri dosyalarım) windows 7 yüklenirken xp ye format atıp ona yükleyecekken dosyalar olana format atılıp yüklenmiş benim verilerimi kurtarmam gerekiyo ne yapmalıyıSana çok yardımcı olacak program arşivi rapide upload ediyorum onu indir.Format attığın diske sakın bişey yükleyip açma bile.Verilerini geri getiricez.
Birazdan bunu uygula şuan upload yapıyorum birazdan link vericem.
undelete prpgramını denedim
benim dosyaları bulamadı gereksiz işime ayramayan dosyaları buldu:(
80 mb lik upload ınızda hangi nasıl gi program var? çok sağolun