Merhaba herkese;
Ben yaklaşık 3 aydır win7 kullanıyorum. Ama 3 aydır da birazdan anlatacağım sorunu yaşıyorum.
Zaman zaman ( çoğu zaman ) bilgisayarı açtığımda sağ altta bulunan internet bağlantı sembolünde sınırlı bağlantı sembolü oluyor. Modeme baktığımda modemin adsl lambası devamlı yanıp sönüyor ve ip lambası da yanmıyor. Ne zaman ki bilgisayarı kapatıyorum. Modem normale dönüyor.
Diğer bilgisayarımda wifi le bağlandığımda ( vista yüklü ) sorunsuz hemen bağlanıyorum. Win7 yüklü bilgisayarı, visat yüklü bilgisayar açıkken açınca ( her ikisi de açık olduğu zaman ) yine aynı sıkıntı oluyor ve vista yüklü bilgisayarın da interneti modem adsl sinyalini kaybettiği için onda düşüyor.
Bu sıkıntı yaşanırken eternete manuel olarak ip verip denediğimde yine düzelmiyor. Eternete mi bir sorun var diye ping attığımda eternet ile iletişimin sorunsuz olduğunu da görüyorum.
Acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa tekrar vista kurmak zorunda kalacam.
Win 7 yüklü bilgisayarım casper ve eternetim onboard. windowsum orjinal. Kurulum cdim casperin kurulum cdsi.
Yien casperin vermiş olduğu eset internet securty yüklü. Extra etkileyecek bir programda yuklu değil.