Ben laptoba windows 7 kurdum daha ses driverını kendi kendine kurdu ve ses cıkıyordu daha sonra sitesinden indirdiğim driverları yükledim res attım yine ses vardı bi ara kapattım açtım yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor ve ses cıkmıyor ses güncelleştirme falan hepsini yaptım fakat olmuyor çıldırıcam cok sacma geliyor bi şekilde yardım ederseniz sevinirim iyi günler...
Windows 7 Yüklü ses çıkış aygıtı yok
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
sesi olan şeyden ne istedin..:D neyse yükledin driveleri kaldır kaldırmayı bilmiorsan şöyle denetim masası-proglam kaldır dierek sonra reset at ve 7 kendi driverinı yine kendisi kuracak ve eski sesi geri dönecektir..
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
dediklerinizi yaptım fakat olmadı xpdede ara sıra ses gidip geliyordu resden dolayı zaten aygıt yöneticisinden sesle ilgili veya dxdiagdan baktığımda sesle ilgili bir bilgi cıkmıyor:S
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
yükledin driverleri kaldırdın mı
OP Taze Üye
11 mesaj
zaten saat başı format atıom nerede sorun olabilir diye atıyorum formatı ses geliyor res atıyorum ses gidiyor hiç bişey yüklemediğim halde driverını yüklüyorum yine aynısı
OP Taze Üye
11 mesaj
yardım etcek yok mu arkadaşlar..
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
Windows 7 yükleyip ilk açılışı yaptıktan sonra siteden indirmeyip restart atmayı denedinmi?