merhaba. windows 7 32bit CD mi bilgisayarım boot yapmıyor, 2 cd ye çektim denedim yine olmadı. Neyse bu aayrı bi sorun zaten. Bu yüzden ilk vista yükleyip sonra cd nin içine girip setup ile vistayı win7 ' ye yükselteceğim. Benim asıl sormak istedğim, direk boot ile formatla win7 ile vistadan win7ye yükseltme arasında bir fark olur mu hız , performans bakımından ???
windows 7 yükseltme
hocam bazı cd dvd lerde açılış dosyaları olmaya biliyor kopyalandığı için cd 1 sırada olsada bootta alayı gelse okumadan devam edio, aynı sorunla bende karşılaştım 5 dvd ye çektim olmadı sonra ultraiso programı aracılığıyla yaptım bu seferde ön yükleme için bi tusa basın yazı geldikten sonra bastığımda o şekilde kaldı sabredemedim reset attım,
normal setup yaparak vistadan, 7'ye yükseltme yaptım 3 saatlik bi sürenin ardından oldu (dosya yedeklemesi dahil dosyalarımı kaybetmedim c sürücüsünde)
ama bu seferde performansı vistadan geçtikten sonra fark ediosun ama ram kullanımı aşırı fazla boşta 1 gb'a yakın bellek kullanıyor (2 gb ram war) ben bu hataya düştüm sen düşme derim, en yakın zamanda o ön yükleme olayını çözüp normal formatlayarak bi kurulum daha yapacağım,
herkese teşekkürler . Beni en çok anlayan caca46 , 2 dvd çektim yine olmadı. sanırım komutla kurulum varmış, onu bir deneyeceğim,bilgine..