Laptoplara kurulan Windows 7 ile Masaüstü bilgisayara kurulan Windows 7 arasında bir fark var mı?
Böyle bir fark varsa,Laptop sürümü Masaüstü bilgisayara kurulursa Oyunlardaki performans ya da bilgisayar performansını etkiler mi?
Windows 7
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
ne fark olmasını istiyorsun? microsoft laptop'lara ayrı masaüstü bilgisayarlara ayrımı yazacak windows'u windows,windows tur masaüstü bilgisayar'lardada aynı sistem laptop'dada aynı sistem..
50 milyarlık bilgisayarada kursan yine açıkları ve virüsleri olan bir windows'tur
performans arıyorsan açacaksın bütçenin ağzını 3 milyar gibi bak performans'a
windows sadece işletim sistemi donanım'ın(bilgisayar'ın) çalışmasını sağlayan yazılım donanım (bilgisayar)güçlü olursa windows uçar zayıf olursa insan'ı çileden çıkartır
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223242) ~ 19 Eylül 2011 21:47
Yeni Üye
26 mesaj
@kesko Dostum yazarken bir şeye sinirlendin herhalde. Lafı boğazına tıktın adamın :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
@kesko Dostum yazarken bir şeye sinirlendin herhalde. Lafı boğazına tıktın adamın :yok dostum ondan değil forumda o kadar boş konu varki bazı konular var adam gerçekten yardım istiyor sorun herneyse bilginde olsa konu altta kalıyor o insana yardımcı olamıyorsun bu arkadaşa sözüm yok :D
Yeni Üye
26 mesaj
Doğru sırf post kasmak ve egolarını tatmin etmek için konu açılıyor :S