: )
Windows 7de internet çok yavaş sizdede öylemi?
- 1
- 2
Bende Sorun Yok Gayet Güzel Umarım Böyle Devam Eder
geç gördüğüm için cevap geç geldi..tabiki mecbur değilsiniz , alternatif yöntemleri denemeli , en iyisini kullanmalısınız...
YouTube Jacker 5
Son zamanlarda piyasada olan jackerlerden daha iyi açamadığı site yok.
Boyutu 55 kb ama mağrifeti büyük.
Bildiğiniz gibi youtube jacker’ın ilk veriyonunda yanlızca youtube.com
girmek mümkündü şimdi ise bir çok site eklenmiş.
İşte yeni sürümdeki yenilikler.
Bu Versiyonlarla Beraber Bazı özellikler eklendi. Youtube Jacker 2
Youtube dışında bir çok siteyede tam erişim sağlayabileceksiniz…
Versiyon 2 Değişiklikleri:
+ 64 bit Sistem Desteği
+ Ayrıca 30 Yasaklı Siteye Tam Erişim
Yapmanız gereken programı indirip bilgisayarınıza kurmak…
Hiçbir kötü amaçlı yazılım virus torajan barındırmamaktadır program…
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
http://www.tamindir.com/downloading/20117/YouTube_Jacker.htm
alıntıdır..
selamun aleyküm kardeş bende sende olan bütün problemleri yaşadım windows 7 yi yükledikten sonra internet hızım yerlerde sürünüyordu. Modeme res atıyorum 5-10 dk tam hızla indiriyor sonra 8-10 kb ye kadar düşüyordu. Ttneti aradım sorun yok dediler bilgisayarı tarattım hiçbir virüs çıkmadı. Bu topic altında yazılanları yaptım sorun çözülmedi xp ye dönüş kararı almışken aklıma nerden geldiye modemi günceleme olayı geldi :) ve güncelledikten sonra hızım 90 kb den aşağıya düşmüyor. İnşallah sende sorunun çözersin<
selamun aleyküm kardeş bende sende olan bütün problemleri yaşadım windows 7 yi yükledikten sonra internet hızım yerlerde sürünüyordu. Modeme res atıyorum 5-10 dk tam hızla indiriyor sonra 8-10 kb ye kadar düşüyordu. Ttneti aradım sorun yok dediler bilgisayarı tarattım hiçbir virüs çıkmadı. Bu topic altında yazılanları yaptım sorun çözülmedi xp ye dönüş kararı almışken aklıma nerden geldiye modemi günceleme olayı geldi :) ve güncelledikten sonra hızım 90 kb den aşağıya düşmüyor. İnşallah sende sorunun çözersin<arkadaşlar aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı 15-20 dkda bir internet kesilio ama modem ışıklarında hiç bi değişim olmuo.Ağ bağlantılarıma da giriyorum ordada sorun yok hiç bağlantı kopmamış gibi süre devam ediyor.Driverları güncelledim internette bunun gibi sorunla karşılaşanların çözümlerini denedim sorun hala devam ediyor.Xp deyken hiç böle bi sorun olmamıştı.<
senin modem markası nedir ? ben airties kullanıyorum nasıl güncelleyebilirim bunu ?
- 1
- 2