Cd yi takıyorum windows üzerinden format atmayacagım ama sadece denemek istedim XP YUkle secenegi cıkmıyro acaba format atarken sorun cıkarırımı eskiden bi kere attıgımda Normal kur dosyaları kopyalıyor diyordur sistem yeniden başlatıyordu sonra devam etmiyordu Lütfen Xp Cd takın diyordu kalıyordu öyle acaba öyle bişey olrmu lütfen yardım
Windows 7den Xpye gececem Acil arkadaslar!
Tamam format attım tesekkurler.
XP SP3 kur keyfine bak eğer orjinalse başın ağrımaz ben VİSTA ve XP yi aynı anda kullanıyorum
yerinde olsam Win7 ve XP aynı andakurarım Xp destekli bir programı xp den açarsın diğer işlerini Win7 halledersin Win7 Xp uyumluluk modu olmasına rağmen bazı prograları desteklemiyor
xp sp3 kurdum bide deepfreeze attım güzel calisiyor.. gercekten
ne gerke var xp ye zaten xp mode var win7 de daha iyibirşey eskiye uyumlulluk güncellemesiyle beraber hiç gerek kalmıyor
arkadaşlar bende aynı şekilde windows 7 den sonra xp yi kuramıyorumm yardımcı olursanız sevinirim çok acill
arkadaşlar, bu konu baya eski ama bi umuttur yazıyorum çünkü win. 7 yüklü samsung netbooku usb ile xp ye çeviremiyorum. usb yi çeşitli programlarla formatlayıp içine xp cdsinin içindeki dosyaları attım ama netbooku biostan boot ayarlarını yapıp usb takılı başlattığımda bootmgr missing hatası veriyor. usb im sandisk cruzer 16gb.ne yapmam gerekiyor?