windows 7movie maker projesinin xp de çalışması???

mzgg
30-04-2010, 21:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

arakadaşlar bildiğiniz gibi bu windows 7 de movie maker yok  ben internetten movie maker indirdim kurdum 2 tane sıkıntım var 1.sorun ben movie makerde bir proje yaptıktan sonra filmi bitir/bilgisayarıma kaydet dedikten sonra konumu belirleyip kaydetmeye başlayınca kayıt ederken  1-2 dakika sonra  bir anda laptop kapanıyor  ve bu yuzden ben movie maker i windows 7 de kullanamıyorum bunun sebeni nedir acaba??
2.sorun
ve yine  yukardaki sorun yuzunden benim xp olan masaustu bilgisayarıma windows 7 de çok uğraştığım movie maker projesini bilgisayar kapanma sorunu yuzunden xp de açmak istedim bu seferde windows 7 de yaptığım proje xp de açılmıyor (haydaaaaa gelde çıldırma) projeyi açmaya çalışınca bir hata mesaj kutusu çıkıyor öyle kalıyor işde bu uyumsuzluk sorununu halledebilirmiyiz?
    yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkur ederim yardımcı olabilecek varsa msn mi eklerse sevinirim [email=mzg53@hotmail.com]mzg53@hotmail.com[/email] 

Son Düzenleme: mzgg ~ 30 Nisan 2010 21:16
özkan_oktay
30-04-2010, 21:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

Malesef uyumsuzluk yok win 7 movie maker diye bir yazılım yok windows live movie maker var windows live ın içinde yer alan ve win live movie maker de 7,vista ve xp de sorunsuzca çalışmaktadır laptopun kapanma olayını anlamadım ama uyumsuzluk sorunu değil sen windows movie makerden açarsan olmayabilir windows live movie makerden yaptığın projeyi yine aynı windows live movie makerden açacaksın bence problem bu...windows live'ın sitesine gidip ordan movie maker'i indir ve ondan çalıştır.