Windows 8.1 Hoş Geldinizde Takılıyor

Gorkembasgan
18-11-2014, 23:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Merhabalar,

Windows 8.1 kullanıyorum ve bilgisayarım dünden beri oturum açma ekranında şifreyi girdikten sonra Hoş Geldiniz yazısında takılı kalıyor o yanındaki yuvarlak şey dönüp duruyor sürekli ama açılmıyor.Güvenli modda açmayı denedim onda da açılmıyor Recovery dosyası bozuk olduğu için onu da yapamıyorum lütfen acil bir şekilde yardımcı olur musunuz format atmak istemiyorum en azından içindeki dosyalarımı kurtarmadan ne yapabilirim acaba sorunu çözmek için veya çözemeyeceksem de dosyalarımı kurtarmak için?

Sistem Bilgilerim
mehmet_93
18-11-2014, 23:59   |  #2  
mehmet_93 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 97
593 mesaj

Diskinizi başka pc ye bağlayıp yedekleyebilirsiniz. Eğer başka pc imkanınız yoksa linux un disk tanıması olan bir live dvd sini bulun(Kali-beini v.s) veya antivirüslerin live dvd lerini deneyebilirsiniz. Pc yi  live dvd üzerinden kurulumsuz olarak açın. disikniz ve taktıgınız flash v.s live sistemde görünecektir.İstediğiniz dosyalarınızı rahatlıkla kopyalayabilirsiniz. Başka pc de internette gezinme imkanınız varsa live cd olayını azıcık inceleyin zaten anlayacaksınız kolaylığını.Hiç cd dvd olayına girmeyip bir live cd kalıbını unetbootin adlı programla falsh belleğede yazabilirsiniz. Dosyalarınız önemliyse bu dediğim yöntemler azıcı inceleyip diskinizdeki tüm veriyi rahatlıkla kurtarırsınız. (Bu arada win 7 de yeni işletim sistemi kurarken eskileri windows.old klasörüne taşıyor hiç bir şeyi silmeden. Ama win8.1 de durum aynımı değilmi onuda inceleyebilirsiniz bi)

Gorkembasgan
19-11-2014, 11:53   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

Açıkçası format atmayı son çare olarak kullanmak istiyorum ama teşekkürler verdiğiniz cevap için bana çok yardımcı olacak format atmam gerekirse eğer :)

Sorunun çözümü için cevap verebilecek var mı acaba

ahmet5536
19-11-2014, 13:05   |  #4  
ahmet5536 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 12
74 mesaj

live linux ile kurtarabilrisiniz dosyalarınızı

Gorkembasgan
19-11-2014, 15:11   |  #5  
OP Taze Üye
9 mesaj

Sorunu Sistem Geri Yükleme yaparak çözdüm arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için.