Merhaba benim bilgisayarımda Windows 8.1 kullanırken sistemimde bir sorun çıktı ve tam Windows sıfırlamayı açtım. Bu işlem yaklaşık 5 saat sürdü. Ardından tekrar 8.1 güncelledim. Ancak güncelleme bittiği anda ise ürün etkinleştirme kodu istedi. Ancak zaten ben bilgisayarı ilk aldığımdan beri kullandığım Windows 8 orijinal işletim sistemini kullanıyorum. Ne yapmam lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim Windows 8.1 Single Language.
Windows 8.1 lisans sorunu
leptopsa altta yazar lisans koduWindows 8 lisansları artık uefi bios içine gömülü geldiği için laptopların çoğuna etiket koymuyorlar masaüstünü bilmiyorum.
masaüstü hazır kasa aldıysan kasanın üstüne yanına bir yere yapıştırmışlardır lisans kodunu
toplama aldıysan kasayı ayrıyetten windowsa para vereni görmediğim için korsandır.
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
71 mesaj
abi siz tırlatınızmı neişin var yha windowsu yeniden türkçe kur windows loader yap sonra lisans ayaralarından ayarla bukadar
uyarıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!
windows loader bazen bozabilio güncel yapyınnnn
ahmet turan
abi siz tırlatınızmı neişin var yha windowsu yeniden türkçe kur windows loader yap sonra lisans ayaralarından ayarla bukadarKorsan yazılım paylaşmak/önermek yasak ayrıca satın alınmışı varken niye çalınmışı kullanılsın ki?uyarıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!
windows loader bazen bozabilio güncel yapyınnnn
ahmet
Loader her zaman zarar veriyor sadece farkında değilsin. Korsan yazılımdan hayır gelmez.
Üye
71 mesaj
abicim bak loader 8 ve 8.1 hariç diğerlerinde işe yArıyor baska sorun warsa [:<>"]
Son Düzenleme: Xx_HaCkEr_xX ~ 30 Ocak 2014 16:14
Üye
71 mesaj
lan manyak serilerini say enterpres filannn hadi :)
Windows 8'in 8 ve 8.1'den başka sürümü yok ki. Olmayan şeyde nasıl işe yarasın?lan manyak serilerini say enterpres filannn hadi :)Senin anlayışınla Windows 8 Single Language 64 bit ile Windows 8 pro 64 bit farklı işletim sitemleri. (Bu arada onlar birbirinden bağımsız değil Windows 8 SL, PRO Windows 8 dir.)
Sövmeyi bırakıp yazdıklarını baştan bir oku istersen.
Üye
71 mesaj
baştan desene kardas ben baten lafı zor algılıyorum :D
Üye
71 mesaj
kms pico 9.2.3 mü :) oda olur aslında :D