Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiyorum. başlıktada belirttiğim gibi windows 8 orjinal ama 8.1 Pro media center 'a yükselttim serial istiyo etkinleştirmek için ama ne yaptıysam olmadı 4-5 tane serial denedim olmadı kabul etmiyor. Oyun oynuyorum windowsu etkinleştirin uyarısı çıkıyor tabi tek sorun bu deil windows 8 in bütün özelliklerinide kullanamıyorum. Ne yapabilirim ? Şimdi bana orjinal satın almamı önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyim dururmum iyi deil zaten windows 8 de bilgisayarla birlikte geldi. O yüzden bana orj. savunmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 8.1 Pro Media Center etkinleştirme
Makineyle gelen windows 8 sürümlerinin hepsi zaten 8.1 yükleyebiliyor ayrıca bir aktivasyon süreci gerekmiyor ancak yeni özellikler eklemek istediğinde ayrıca ücret talep ediyor aslına bakarsan media center yükseltmesiyle uğraşmak yerine güzel bir video oynatıcı kurmanda aynı işi zaten görecektir.
Pro ya yükselttiğimde media center'ı kendisi yükledi. Yani ? Ne yapmalıyım şimdi
windows recoveryden tekrar windows 8i yükle mağzadanda windows 8.1 güncelleştirmesini edin media center ekleme öylebir özellik yok windows 8 in saçmalığı windows core single yada pro vl lerde ekleme yok sadece multi langlarda var o sürümler ücretsiz geçer bir şekilde ama illegal bir iş yapmana gerek yok windows 8.1 pro yükle kafi
Media center 'i ben yüklemedim prooya yükseltirken kendisi yaptı