Bu günlerde nerdeyse tüm Forumlarda Windows 8 çılgınlığı yaşanıyor.
29 liraya yükseltme olayı nereye varacak çok merak ediyorum.
Umarım başladığı gibi devam eder herkes mutlu mesut legal legal Win8 keyfini sürer.
Bu günlerde nerdeyse tüm Forumlarda Windows 8 çılgınlığı yaşanıyor.
29 liraya yükseltme olayı nereye varacak çok merak ediyorum.
Umarım başladığı gibi devam eder herkes mutlu mesut legal legal Win8 keyfini sürer.
evet katılıyorum. ben 75 tl ye aldım ama aldığıma çokmemnun olunamayacak bir işletim sistemi değil zaten metro arayüzü var yada yok fark etmez ama bu güne kadar ki en stabil en hızlı Windows. tek esksiği exel vede powerpoint görüntüleme yazılımıda içinde gelseydi mükemmel olacaktı. sadece Word 2010 tarzı bir okuyucu ve düzenleyici yazılım geliyor.
Avatarının değişim zamanı gelmiş o zaman sanırım :)
memnun olunamayacak bir işletim sistemi değil zaten metro arayüzü var yada yok fark etmez ama bu güne kadar ki en stabil en hızlı Windows. tek esksiği exel vede powerpoint görüntüleme yazılımıda içinde gelseydi mükemmel olacaktı. sadece Word 2010 tarzı bir okuyucu ve düzenleyici yazılım geliyor.
ben Microsoft mağazadan almayı tercih edenlerdenim ve ayrıca satışlarıda oradan yapıyorum fark almadan müşteriye veriyorum sadece kurulum için ücret alıyorum. 75 liraya almak varken halen 340 veren saflarda var maalesef.her bölüme sırasıyla;xp-vista-w7-w8 yazılabilirmi..çokta güzel olurdu....
bu ara w8 mağazalarda..fiyat 340 tl......
Teknolojiyle biraz ilgisi bilgisi olan birinin o parayı vereceğini sanmıyorum. Ama verenler olacaktır mutlaka ve belki de onlar sayesinde 29tl ye 79tl ye alabiliyoruz :)