Windows 8 çıkış tarihi: İşte yol haritası!

CHIP Online
22-11-2009, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 8'in çıkış tarihini gösteren "yol planı" ortaya çıktı! İşte yeni Windows sürümleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... haritasi_16580.html

Steven Sinofsky, Microsoft'un gelecek Windows planlarından pek bahsetmiyor. Ancak Windows Server takımının gelecek Windows planları ortaya çıktı.

Los Angeles'ta yapılan Profesyonel Geliştirici Konferansı'nda sergilendiği söylenen iki slayt, Windows Server için 2012 yılında büyük bir adım atılacağını gösteriyor. Slaytlardan bir diğeri de Windows 8'in kod ismini ve çıkış tarihini gösteriyor.

Blogcu Stephen Chapman tarafından paylaşılan ve bir benzeri ilk olarak Ağustos ayında ortaya çıkan slayt görüntüsüne göre Windows 8, 2012 yılına kadar çıkmayacak.

Steven Sinofsky kendisiyle yapılan röportajlarda Windows 8'in çıkışı sorulduğunda cevap vermemişti. Ancak Windows kelimesiyle 8 rakamını bile yan yana kullanmadığını belirtmişti. "Windows 8 demedim, bütün bunlar sizin sözleriniz" diyen Sinofsky, Windows 8 ile ilgili en ufak bir açıklama yapmaktan bile kaçınıyor.

Tüm konu: Windows 8 çıkış tarihi: İşte yol haritası!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8 2012'de çıkarsa bu Windows 7'yi kötü etkiler mi?

-Batur-
22-11-2009, 00:39   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

Daha bunlardan bahsetmek için çok erken. Ki sanmıyorum ayrıca 7'den sonraki sürüme 8 adının verileceğini.

Fattur
24-11-2009, 00:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Hayır çünkü Win 7 Minör bi OS Win 8 ise Büyük ihtimalle Major olacak. Major Windowslar nedense pek tutulmuyor(Örn: Vista,Devamını biliyorsunuz...).Bu yüzden Win8 değilde Win 9 büyük ihtimalle Win7 yi etkiler diye düşünüyorum ben...

2012 yılı, Windows Server'ın her iki yılda bir küçük(minör), her 4 yılda bir büyük(major) bir sürüm güncellemesine gittiği standart takvimine uygun düşüyor.
Bu masaüstünde de böyle.Sadece farketme meselesi...