arkadaşlar be windows 7 home basic kullanıyorum size windows 8 consumer preview yükliyeyim mi??
herhangibir sorun çıkar mı ?? çok kararsızım. bu arada tam sürümü ne zaman çıkacak :)
3gb ram
3.20 ghz
1 gb ekran kartı
windows 8 consumer preview yüklemeli miyim ??
tam sürüm 2012nin sonuna doğru çıkıcak
bilgisayarın hakkında yeterli bilgi vermemişsin ama kolay kolay sorun çıkmaz
yükleyip yüklememek sana kalmış cezbediyorsa özellikleri yükle
yüklersen birşey olursa falan da sorumluluk kabul etmiyorum
Vista vardı biz zamanlar ne hayaller kurup donanımları vista için yüksetmiştik. O da ne windows 7 nin pre betası bile kusursuz ve her alanda vistaya fark atıyordu ve gerçekten betası ile final sürümü arasındada çok bir fark olmadı. Ama şimdi win. 8 in windows 7 yi tahtından edeceği bile şüpheli. Üstelik gayet iyi oturmuş win 7 dururken win 8 beta kullanmak ne kadar doğru. Bir diğeri windows geçmişine balkarsanız hep bir kaliteli sürüm sonrasında bir fiyasko sürüm görürsünüz. Win 98 iyi win milenyum fiyasko, xp iyi vista fiyasko, win 7 iyi win 8 ? Özelliklede win 8 için pc den ziyade tabletler baz alınmışken. Benim görüşüm windows 8 aynı ubuntu 11.04 gibi olacak ve çizgisinden çıkması kullanıcıları pekte memnun etmeyecek. Siz en iyisi win 7 de kalın.
Sorun çıkmaz 64 bit'i bile kaldırır kurabilirsin :)
ciddi yüklemiş misin ?? benim en çok korktuğum programlarda sorun çıkarması özellikle ekran kartı ve antivirüs :)
(Tekno_Loji ) kardaş açılış hızı videolardaki gibi mi yoksa normal windows 7 gibi mi açılıyor bunu en çok merak ediyorum ?? seninki kaç saniyede açılıyor :) :) :) :) :)
Ben netbook, notebook, pc hepsine kurdum açılış hızı çok hızlı, zaman tutmadım ama 7-8 saniyede açılıyor windows. Ayrıca tüm programlar açılıyor, oyunda yükledim çalıştırıyor. Win8, Win7'nin yeniden düzenlenmiş versiyonu olduğundan problem yaşayacağını sanmıyorum.