Arkadaşlar win 8 pc alcam acaba tüm oyunları çalıştırır mı ve onun için netframework var mı??
Acil cvp lazm
Tüm oyunları açar ayrıca framework desteği var. Olmadı uyumluluk sorunu dene
Bence rahat açar. Benimki açıyor rahatça sorun yok oyunda.
korsanda da açılıkorsandada açılıyor fakat bu gün ilk defa orijinal kullanan biri olmama karşın sanal pc üzerinde nano kms ve diğer kms activatorlardan denedim içeriğindeki bilgiler microsoftun toplu lisans sözleşmelei müşterilerine satmış olduğu keyleri içeriyor. işin arka tarafı bayağı sakat kırık kurupta o key yüzünden başınızın derde girme ihtimali çok yüksek internet ortamında farkedilirse.
gerçek anlamda bir crack yada aktivator yok aslında ortalıkda. benim ytada bir başkasının aldığı yasal lisans keyi yada toplu lisanslama ile elde edilen keyler ile aktive edilmiş bilgisayarların lisans aktivasyon backup' ı ile elde edilen yöntem sadece.
Win 8 çıkmadan önce sızmıştı hatırlar mısınız bilmem. O zaman indirmiştim. Tabi ki sahte :) Aktivator programı ile aktive attim ama metro ayarlarda engellemeler devam etti. Anlayacağınız seninde dediğin gibi aktivatörü daha çıkmadı.korsandada açılıyor fakat bu gün ilk defa orijinal kullanan biri olmama karşın sanal pc üzerinde nano kms ve diğer kms activatorlardan denedim içeriğindeki bilgiler microsoftun toplu lisans sözleşmelei müşterilerine satmış olduğu keyleri içeriyor. işin arka tarafı bayağı sakat kırık kurupta o key yüzünden başınızın derde girme ihtimali çok yüksek internet ortamında farkedilirse.
gerçek anlamda bir crack yada aktivator yok aslında ortalıkda. benim ytada bir başkasının aldığı yasal lisans keyi yada toplu lisanslama ile elde edilen keyler ile aktive edilmiş bilgisayarların lisans aktivasyon backup' ı ile elde edilen yöntem sadece.
win7 de açılan tüm oyunlar win8 dede açılır ben win8 single language 64 bit kullanıyorum eski oyunlar dahil açılıBir şey sorcam bende win 8 single 64 bit kullanıyorum oyunlarda sorun verio bir tek codmw3 ü calıstırabıldım sen orjinal oyun mu kullanıyorsun.Fıfa 12 de oyundan atıo bende hatta bazen video izlerken bıle hata cıkıo bazen mavi ekran oluyor. Sorun ramlerdemıs ramlerı degıstırmem bu soruna bi çare olabılırmı ?
Bir şey sorcam bende win 8 single 64 bit kullanıyorum oyunlarda sorun verio bir tek codmw3 ü calıstırabıldım sen orjinal oyun mu kullanıyorsun.Fıfa 12 de oyundan atıo bende hatta bazen video izlerken bıle hata cıkıo bazen mavi ekran oluyor. Sorun ramlerdemıs ramlerı degıstırmem bu soruna bi çare olabılırmı ?Yeni konu açmanı ve daha detaylı açıklamanı öneririm